08-05-29

jahej!

dagen började med att jag försov mig med en timme, GÖTT vare faktist! sen var väl skoldagen inte den bästa. drog hem som vanligt 10 i 2, haha orka UU.
pluggade no, (mitt värsta ämne) det gick inte så bra men jag fick väl in 1% av allt :D

15 DAGAR KVAR ! <3

08-05-28

hejhej (h)

drog till skolan imorse, åhh, det var riktigt jobbigt att ta sig upp ur sängen. men det gick efter 45 min (yy)
asså onsdagar brukar ju vara dom tråkigaste, men jag och bv gjorde onsdagen rolig ;d maten var ju inte den bästa, typ kanelris ;o så vi drog till pekås ;u

sen efter skolan drog jag ner till stan, skulle köpa nya jeans, men hitta inga fina, hatar kd! så jag drog till mamma fixa lite money till mat och tog med mig det till henne och käkade där:D fett god mat vare iaf (y) sen väntade jag på att hon skulle stänga, så drog vi till jc på typ 50% REA men det fanns ju såklart inge fint :/ så vi drog till bk, hon käkade och jag drack cola (h)yea' sen cyklade jag hem, pluggade lite till sp-provet imorgon, och kollade på lost' sen blev det dusch och nu ska jag snart sova :)

fick reda på att vi ska till norge på lördag, och hälsa på min morfar (y)

08-05-27

hallojsan !

vaknade tidigt imorse , så jag tog det lungt en stund. sen gjorde jag mig iordning, och gick ut med doris i en timme, drog ner till älven, så hon fick bada! sen när vi kom hem igen så var vi ensamna , så vi gick ut och satte och i solen. sen drog jag upp till pekås och köpte mat, som jag gjorde iordning efteråt jag diskat (y) gjorde ngt jag aldrig gjort förut, och det vart super gott! sen när jag gick ut med doris igen så träffade jag på niklas och robin, ett tag sen,:) nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska komma hem ifrån jobbet någon gång, så vi kan äta jordgubbar, -som jag har köpt ;u- mums !

drar till skolan imorgon, tror jag iaf. ska tvinga dit mig - HAR LIXOM SAKNAT ALLA!

saknar tiden med dig!

08-05-26

image2

kommer nog inte skriva så mkt nu, min dataskärm är paj, så måste sitta på mammas innan jag får ny :)

ÄLSKA VÄDRET!