every day, i hope

"man blir så glad av att shoppa"
Det är faktist helt sant, jag älskar att shoppa!
Jag minns när jag gick i 6;an jag var ett märkesfreak allt jag hade på mig var i märke, jag kunde inte köpa ett ända klädesplagg om det inte var ett märke på det. Men tillslut i början av åttan kanske så slutade jag med det.. jag märkte väl att det inte funkade med tanke på att mina pengar tog slut så fort jag köpte ett klädesplagg, jag hade ju inget kvar och kunde ju då inte köpa nått annat. Men ju mer jag fick upp ögonen om att det faktist fanns fina kläder som också var billiga utan märken.. så började jag ju köpa det, man spar ju så mycket på det, och man kan ju köpa hur många plagg som helst och fortfarande ha pengar kvar! :) Just nu är jag inte rik, men jag vet att jag någon dag kommer att bli det.

Har man inga drömmar, har man inget liv!

michellebryskhe







Bokrea och jag nappa direkt,

my love

Nu har jag äntligen tid att sitta här, idag vid tre tiden åkte jag ut till Bergvik med mamma och min bror. Vi skulle handla, men just idag ville jag bara springa i butiker. Men det blev lite av båda. Man blir så glad av att shoppa, och det var precis det jag gjorde idag, genom att bara köpa nått litet känns det som om att man har köpt mer än så. (bilder kommer) Sen var vi hemme vid sex tiden och då började mamma med maten, så jag hjälpte till lite. Bakpotatis med skagenröra! mums.. Sen började vi kolla på en film, som vi fortfarande inte kollat klart på, jag var tvungen att slita mig för att blogga lite. Så det blev en liten myskväll..

michellebryskhe

Jag blev så kär i dessa, ge mig!
skorna var hur snygga som helst inr, lika så med väskan, men då tänkte jag mer på den svarta, hade den oranga vart i en annan färg så hade det funkat bättre! :)






 


Bilder från SM-Rallyt








Use your love

Godmorgon? Igår när jag kom hem ifrån rallyt hade jag verkligen ingen ork att blogga, jag gick och la mig halv elva och frös som en lite kyckling. Det var jätte kallt och mina fötter hade verkligen frusit.. Men det var kul, eftersom att det inte blev Svenska Rallyt i år, så blev det i alla fall SM-Rally. Lite bilder fick jag allt, lägger ut dom snart!

michellebryskhe


äntligen fredag

Äntligen så är det fredag! Veckorna går så snabbt nu för tiden, det är ganska så skönt med tanke på att det blir sommarlov snabbare. Men iaf så har jag precis kommit hem, igen.. Jag som bara längtade tills klockan blev 14 och jag fick sluta skolan och gå hem för att bara mysa ner mig framför tv;n, men så skulle mamma iväg och handla och sen iväg och klippa klorna på våran hund, och jag kan bara inte motstå att inte hänga med, jag älskar att handla vad det än innebär! Det är så mysigt, lite flyttahemmifrån känsla. Så nu har jag iaf kommit hem och ska kolla tv och sitta här och kolla lite. För sen vid sjutiden ska jag med pappa till Travbanan för då är det rally. Vi ses senare!

michellebryskhe


.-

   

Vi ska klara det här tillsammans! <3
love you

pluggandet har tagit död på mig

Jag kan börja med att konstatera att det är kaos i mitt huvud, jag har tränat på no provet som vi har imorgon, och kan säga att det fastnade i ungefär 3 minuter, när jag blev förhörd kunde jag nästan ingenintg. Jag har fortfarande Alkohol, Droger och Tobak kvar, men jag har ingen ork att träna på det tills imorgon. Så jag tänker göra så gott jag kan och det kommer ju såklart bli omprov, men då kommer det gå så mycket bättre den gången.. Pappa kom hem idag också, och märkte samtidigt att det läckte vatten ur fjärrvärmeröret. Men dom som fixar sånt är påväg hit redan nu :)

michellebryskhe


plugg, plugg..

Tänkte bara skriva några rader lite snabbt.. Jag fick ju skjuts ner till Druvan för att prata med min psykolog och det gick faktist bra, not. Varenda gång jag går dit blir mitt huvud tomt och jag minns inte ens vad jag gjorde för bara 20 minuter sedan. Efter det tog jag bussen hem och började plugga lite smått, och jag han inte färdigt så det blir att fortsätta hela dagen imorgon, så därför blev det inget med Sofia då heller. Har nyss kollat på Made in Sweden, och ska snart sova.

michellebryskhe


Walt Disney

Nu har jag kommit hem ifrån skolan, eller ja. Jag har varit hemma i ungefär 40 minuter redan, vi hade bild när jag drog från skolan klockan två, vi ska måla något från en känd konstnär, och jag valde. Walt Disney! Det blir nog bra. Vi slutar i vanliga fall tre men eftersom jag snart ska till Druvan så åkte jag hem tidigare för att hinna äta och allt. Nu måste jag dra, ha det bra!

Justja, jag glömde bort att skriva vad som hände på engelskan igår, det vart världens slagsmål mellan två killar då, blod och krossade tänder, det ni. det var ingen rolig upplevelse kan jag säga. Alla i klassen var i chock typ. Men det gick bra han åkte till sjukhuset och tandläkarn och fixade allt på direkten!

michellebryskhe

lost


(Ber om ursäkt för den dåliga kvalitén)

Hallå där, efter skolan idag (vi fick sluta 30 minuter tidigare) åkte jag ner till stan med Anna, vi var tvugna att springa till bussen med Tomas på kryckor, men det gick bra. Vi kikade runt lite, och jag letade efter en massa saker jag ville ha, men hittade ingenting förutom en jätte snygg tröja på Gina Tricot, Men visst inhandlade jag någonting. Ett lila nagellack från Make Up Store. Som jag alldeles nyligen målat till på mina naglar, tyvärr blev det inte så där jätte snyggt, för när jag målar på mig själv hamnar det lite här och där- men annars så vart det perfekt! Efter åt att vi hade varit på stan åkte jag hem och försökte plugga lite men det gick inte så bra, så jag hjälpte till med maten och efter det tog jag bara lungt, för då började jag må illa och fick ännu ondare i huvudet. Halsen är som vanligt, lite upp och ner.. Nu hade jag tänkt att sova, inte ofta jag lägger mig så här tidigt, men det är meningen att jag också ska orka upp imorgon. Ha det så bra!

michellebryskhe

James Morrison ft. Nelly Furtado


James Morrison ft. Nelly Furtado - Broken Strings
det är nog den bästa låten som finns nu!

michellebryskhe

best ever

Tänk vad man bara längtar att det ska bli måndag, och klockan ska slå åtta. Just nu har det redan hänt, och jag har precis kollat klart på 90210. Det finns och kommer nog aldrig att finnas något program som är bättre än det. Fast så sa jag ju också om Lost och Prison Break, men det gick faktist. Jag har än så länge aldrig missat ett ända avsnitt och kommer förmodligen aldrig att göra det heller. Ni som aldrig har sätt 90210, passa på nästa måndag, jag rekomenderar verkligen programet för er! (tv400, kl20 på måndagar) Nu ska jag göra en baguette och snart kolla på Prison Break! Ha en trevlig kväll.

michellebryskhe

nattliv



Jag har alldeles nyss kommit hem ifrån skolan, och den är som vanligt, lika tråkig. Det händer inte direkt något. På svenskan gick vi igenom Nationella, den är lila i år. Wiiiiiie! Jag tycker inte dirket att den verkar så svår, ungefär som dom tidigare.. Sista lektionen vi hade var no, och vi satt bara och läste, lamporna slocknade tre gånger, så vi fick sluta 20 minuter tidigare. Nu ska jag snart äta lite, sen börja plugga...

michellebryskhe

försenad?

Godmorgon alla!
Igår efter frukost åkte vi (familjen) till Ö&B, för att handla lite smått och gott. För min del blev det två kollagieblock, om det nu stavas så. Dom var jätte fina och verkligen billiga. Sen efter det åt vi pizza där ute, och den kan jag lova er är super duper god. Ungefär vid fyra tiden kom vi hem.. Jag gjorde inte så mycket mer än att läsa min tidning. Vid femtiden åkte jag med mamma och pappa hem till Kari. Där jag inte gjorde så mycket mer än att bara sitta och lyssna på när dom pratade.. Sen blev vi färdiga där vid halv åtta tiden och åkte då hem.

Just nu så sitter jag här och skriver samtidigt som jag håller på och somnar, min klockan stog och ringde hela tiden och jag bara stängde av den för att det var nån som sa i min dröm "stäng av den nu då" osv. Men när klockan var halv åtta så gick jag upp och trodde verkligen att jag var försenad, så jag tänkte gå på den andra lektionen efter, men fick då syn på att det var 50 min kvar tills jag börjar. Så det var lika bra att sätta sig här.. Nu är det 40 min kvar tills jag börjar och ska gå vid halv tiden tänkte jag. Ha en bra dag alla!

michellebryskhe

bubbelroom



Bubbelroom.se

har gjort reklam på tv;n flera gånger och jag har alltid varit så sugen på att kika in på sidan, men det har aldrig blivit av. Så nu gick jag in och kikade runt lite. Det fanns lite smått & gott, men det mesta var ganska så dyrt. Det jag tänkte visa er är den här kjolen, som jag verkligen tyckte var ur snygg.

michellebryskhe

simple

Jag sa imorse att det skulle bli en lung dag och det har det också blivit, förutom med städningen då. Jag städade som en idiot, rent sagt. Och det är verkligen skönt att få det som vanligt igen. Innan klockan blev åtta åkte jag med mamma till Ica, och köpte Vindruvor, nypressade appelsiner och en tidning. mums! Just nu så prenumerar jag på SOLO men den tidning kommer inte till mig förrens i februari, Konstigt nog. Så jag köpte CHIC, första gången jag läser den faktist och verkligen inte sista, än så länge är den bra. Jag kikade lite då och då på körslaget också, lite snyd att det blev magnus som fick åka, jag ville ju att det skulle vara två killar i finalen! Jag har alldeles nyligen kommit ut ur duschen, och ska snart läsa lite mer i CHIC, ;)

michellebryskhe


Broken strings

     


Hej på er alla :)

Nu var det ett tag sen jag skrev, jag har inte gjort något specielt roligt mer än att plugga. Har vart så mycket sånt den här veckan. Och mer blir det för nästa vecka sätter vi igång med nationella..
Igår när jag var på väg hem ifrån skolan mötte jag på pappa när jag skulle gå över vägen, så jag fick skjuts hem. Sen därefter har jag inte gjort ett dugg, mer än att bara tagit det lungt och gjort lite saker som verkligen behövdes. Sen åkte vi iväg och köpte pizza, men för min del blev det en kebab tallrik. Mumsade på det samtidigt som jag kikade lite på Let´s Dance. Och jag tycker fortfarande att Laila Bagge ska vinna, jag såg iaf inte klart. Så jag har ingen aning om vem det var som åkte ur..

Nu idag var det meningen att vi skulle ta en vända till Ö&B, men så blev det inte.. Så jag får ta mig en liten städ dag och plugga lite. Mår ändå inte så bra idag, så det blir lungt. Har ont i halsen och snoret rinner. Ha en bra dag!

michellebryskhe

outfit


inte den bästa bilden, men något är det iaf

Hallå där, det är inte ofta jag lägger ut vad dagens outfit är, så därför tänkte jag ge er ett litet smakprov på dagens! ;)

tröja från hm
t-shirt från gina tricot
jeans från cheap monday
armband från hm

pluggdagar


Universitetet med sofia

Hej, nu har jag inte skrivit på ett tag, så jag passar på en snabbis nu. Igår efter skolan tog jag bussen direkt till kronoparken. Mötte upp sofia 30 minuter senare, köpte mellanmål och gick till Universitetet för att plugga. Det är verkligen lungt och tyst att plugga där. Men det blev mest snack, jag hade så mkt att plugga, men det blev typ inget för jag fattade inte så mycket. Men det var mysigt iaf. Tre timmare senare tog jag bussen hem för att kolla 90210 och Prison Break. :)


Det kom mycket snö både igår och idag.
 

Idag fick vi åka ner till biblioteket vid ett tiden med klassen för att låna en bok, antingen en vanlig bok eller en om andra världskriget. Men jag tog en vanlig, så det blir lite intressant att läsa, därefter var vi tvugna att åka tillbaka till skolan för att läsa i en timma. Och när vi slutade åkte jag och mia ner till stan igen för att fika och plugga inne på Waynes Coffee. Det gick super bra och jag gjorde det mesta. Har ett matte prov jag måste träna på tills på torsdag. Sen vid fem tiden åkte vi hem. Och nu ska jag snart käka och sen fortsätta plugga :) Ha en trevlig kväll!

michellebryskhe


ge oss sommaren tillbaka


sommarbild, klassen 08'



Jag har precis gjort mig iordning, och fryser jätte mycket. Jag ska snart ta bussen ner till stan och möta sofia, ska handla lite behövande saker som sagt, sen vet jag inte vad det blir. :) För någon timma sedan började det snöa här, men det kom inte så mycket och jag hoppas på att det snart går bort. Nu måste jag gå, vi ses senare!

michellebryskhe


sometimes

Hallå på er!
Jag har inte haft någon lust till att göra någonting idag, och har fortfarande ingen lust att gör nått senare heller. Men det var egentligen tänkt att jag skulle vara med sofia, men det rann ut i sanden. Så vi ska ses imorgon, för jag måste köpa lite behövande saker på stan samtidigt som vi verkligen måste planera våren. Nu måste jag ut med hunden innan pappa är klar med maten, efter det ska jag försöka orka städa lite, för att sedan börja plugga. Ikväll är det ju också körslaget, såg inte förra lördans körslag, så vi får se hur det går. Ha en fortsatt trevlig dag/kväll!

michellebryskhe

sun


början på våren/sommaren 08, farah, jag, petra och mia



Gokväll!
Klockan jag köpte ifrån Örebro, blev faktist bara finare och finare, och redan nu sitter jag bara och tittar på den. Jag gjorde ett bra köp som blev dåligt, men ändå bra i slutändan. Jag har inte haft någon blogglust de här dagarna, så jag tänkte bara berätta att jag bara varit hemma, pluggat och tagit det lungt. Idag fick jag skjuts hem efter skolan, jag orkade inte gå för att det var så kallt. :) Annars så har jag haft en mysig kväll här hemma. Imorgon funderar jag på att åka ner till stan, och planera lite om våren med sofia, vi får se hur det blir om jag överhuvud taget orkar. Vi ses imorgon!

michellebryskhe


disappointed



Dessa två dagar har jag inte gjort så mycket mer än vart hemma och pluggat, fått ganska så mkt nu som ska in imorgon och på fredag, samt ett prov nästa vecka, som jag inte kan någonting på. Men efter skolan idag så kom mamma och hämtade mig, för att jag skulle ner till stan för att hämta ut min klocka som har kommit. Och jag blev jätte besviken, det var inte samma klocka, utan en annan färg, jag vet fortfarande inte om jag vill ha kvar den, så vi får se om jag vänjer mig vid den. Därefter har jag bara pluggat, och nu är det helt klart :)
Känns riktigt skönt, och ikväll klockan 21 ska jag se på Made in sweden. Vi ses imorgon!

michellebryskhe

Mia skriver:)

Hej mia här!
Sitter här brevid Michelle sötis<3 på en musik lektion ;) med ola! Haha mkt tråkigt! Och snart så ska vi ha en musiktävling! Och vi ska vinna hela tävlingen! Puss och kram<3

Och jag kan redan nu konstatera att vi vann inte, för killarna fuskade. Men så är det. pusspuss

like a star*

Hej allesammans!
Nu sitter jag här igen och ska uppdatera min blogg, som jag hellre önskat hade uppdaterats flera gånger på en dag. Men jag ska berätta allt i ett, skolan idag var ju som vanligt, men kanske lite bättre och mycket tröttare. Efter skolan gick ja på en fullproppad buss för att åka till kronoparken, vi fick ju sluta en timma tidigare, så det blev att vänta på sofia i 40 minuter, men det var helt okej. För jag köpte en smoothie, med tanke på att det är så gott + att jag var så trött. Klockan tre kommer hon och vi går till träningscentrat, och frågar några frågor, vi fick reda på en hel del bra saker och också dåliga! Efter det gick vi hem till henne för att äta nått, efter några timmar drog vi in till stan, och jag lämnade tillbaka min klockan och bytte ett armband som gick sönder idag. När det var klart fikade vi en snabbis på Waynés Coffee. När klockan är halv sju tar vi bussen hem. Och jag fick sällskap av mamma hem, med tanke på att hon slutade 30 minuter innan. Och alldeles nyligen kollade jag klart på 90210, och kan verkligen konstatera att alla avsnitt är sjuk bra. "Jag vill verkligen leva i deras värld!" Och nu ska jag snart se på Prison Break som har börjat igen efter ett litet uppehåll! Vi ses imorgon.

michellebryskhe

A lot like love

Hej alla glada och sura!
Nu sitter jag här framför datorn och ska skriva några rader, Jag har haft en jätte bra och rolig dag. Som ni märker kan jag inte uppdatera så ofta som jag verkligen vill, men nu när jag har gratis internet på mobilen så kan ni få läsa några få rader om vad jag gör ändå. Nu ska jag se på trollkarlens hemligeter, samtidigt som det börjar en film A lot like love, som jag redan sätt tidigare, men vill se igen med tanke på att den var så bra :) Så det blir att pendla mellan kanalerna.

Imorgon efter skolan ska jag upp till Sofia och kolla in Träningcentret, efter det ska vi nog ner till mig, för lite senare ska vi träffa kim. Vi ses imorgon!

michellebryskhe

Mobilblogg



Hejsan bloggen!
Nu är vi på väg hem ifrån bergvik, vi kikade om kring på slut rean. Men det fanns inte direkt något man ville ha, sen käkade vi på max och kollade runt på ikea! Så nu är vi snart i stan och ska byta buss. Vi ses hemma! :)

michellebryskhe

På bussen

    

Nu sitter jag på bussen mot bergvik med sofia, och ska föröka berätta lite om gårdagen. Då vid tre tiden åkte jag med pappa och hund till djurbutiken för att handla. Därefter skulle sofia komma till mig men hon drog ut på tiden, så hon kom inte förrens vid åtta tiden, då gick vi ner till ica och köpte lite gott till kvällen, vi såg på worldtradecenter, den var riktigt bra! Nu måste jag iväg. Vi ses senare.

michellebryskhe

Sovdags

Hej bloggen! Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, jag är fortfarande med sofia, och har inte hunnit med att skriva nått inlägg, men jag lovar att skriva om mina dagar imorgon. Vi ses då.

michellebryskhe

bad

Jag somnade i soffan för ungefär en timma sedan, sen vaknade jag över att jag låg obekvämt, efter det mådde jag jätte dåligt, så nu ska jag snart äta pannkakor. Sen när mamma slutar ska vi beställa pizza. Mums, vi ses senare!

michellebryskhe


bubbly

Godmorgon.
Det var meningen att jag skulle gå upp klockan nio imorse, men det orkade jag inte, så jag stannade kvar en timma till i sängen. Som sagt så sa jag ju igår att jag skulle stanna hemma idag, precis vad jag har gjort också. Jag mår inte så där jätte bra, men det börjar gå mot en bättringsväg. Idag kommer det väl inte att hända så mycket, eftersom att jag kommer vara hemma, men det kan hända att man åker lite hit och dit ändå, vi får se. Ha en bra dag!

michellebryskhe

you are so cold

Hej bloggen, skolan idag var väl som vanligt, med lite mer pratigare lektioner, man orkar ju verkligen inte jobba efter ett långt lov, speciellt inte när man har så mycket att prata om. Så det blev att ta hem matten och fortsätta hemma, så den är färdig. Sen fick vi två andra läxor också, redan första dan. Efter skolan tog jag bussen ner till stan, träffade bv och lämnade tillbaks jackan, tyvärr så fick hon ingen ny med tanke på att den storleken var slut. Vi sov för mesta dels hela tiden på stan, kan man säga.. Jag var sjukt trött! Vid sex tiden kom mamma, så fixade hon medlemsskap åt mig på Make Up Store. (Kan behövas) Därefter åkte vi hem, och jag duschade och gjorde mig iordning. Nu funderar jag på att sova. Och hemma ifrån skolan blir jag också imorgon. Mår inget vidare! Vi ses imorgon.

michellebryskhe

Skola snart

Nu sitter jag här tidigt på morgonen och är på väg till skolan, det var 2 veckor och 6 dagar sedan det hände. Men iaf, jag ska försöka skriva lite snabbt om hur min dag kommer att se ut. Jag börjar ju skolan nu tio över åtta, efter skolan ska jag åka ner till stan och möta Sofia, vi ska försöka byta hennes jacka, eftersom att den är trasig. Efter det vet jag faktist inte vad som händer, men det får vi allt se. Ha en bra dag!

michellebryskhe

every day

  



Jag har vart riktigt dålig på att uppdatera idag, men nu sitter jag här och kan skriva lite snabbt om dagen, innan jag ska sova. Jag cyklade ner till tandläkarn 12.20 och det gick jätte bra där, jag var hemma redan 20 minuter senare, och eftersom jag inte hade ätit nån frukost tänkte jag ju göra det då, men så kom jag ju på att hon hade lagt flour i mina tänder, så jag väntade en timma. Sen kvart över två tog jag bussen ner till stan, och väntade på mammas jobb tills klockan blev kvart i tre, då gick jag till Druvan och skaffade mer p-piller, redan tio minuter senare var jag klar där, och mötte mamma för att äta, vi gick till det närmsta BK. Lite senare ringer Sofia, så kommer hon dit och efter det så drar vi (inte mamma då) vidare på stan för att kika lite. Sen blev klockan 17.00 och då hade jag tid på Make Up Store för en smink lektion, och det gick verkligen super bra. Och snygg vart det också! Sen fick jag ju ta smink för 495:- men det blev lite mer än så + att det var två saker som var slut, så jag ska komma tillbaka om nån dag. Sen tog vi bussen hem tillsammans med mamma. Käkade lite och kollade på Grammis Galan.
Nu har hon åkt hem och jag ska snart sova, eftersom skolan börjar imorgon:( Vi ses då!

michellebryskhe


Grammis

Hej bloggen!
Nu sitter jag här med Sofia och kollar på Grammis galan, men det blir inte så mycket tittande, eftersom vi bara snackar! :) Dagen idag har vart super bra iaf, jag hinner inte berätta om den nu. Men vi ses senare..

michellebryske

Thinkin' About You

Godmorgon!
Jag har precis gjort mig klar för dagen, och ska snart åka ner till tandläkaren. Vill också påminna er om att det inte kommer att bli så många inlägg idag, har fullt upp hela dagen, så vi kommer ses ikväll. Ha en bra dag!

12.20 Tandläkarn
15.00 Druvan
17.00 Make Up


michellebryskhe

Walking away

Go'kväll
Jag har haft en jätte mysig dag/kväll med Sofia. Det var meningen att vi skulle ses vid fyra, men det vart fram flyttat en timma så jag åkte med mamma till Willys för att handla, därefter cyklade jag upp till Rud för att möta Sofia som kom med bussen. Lite senare blev maten klar så vi satte oss ner för att käka, samtidigt som vi snackar gamla minnen som vanligt, Och det är alltid lika kul. Sen skulle vi hyra film genom tv;n men den var helt konstig. Så vi satte på "Hundtricket" kollade lite då och då, men för mesta dels snackade vi. Och nu har jag precis följt henne till bussen.
Så för min del nu blir det att göra mig iordning för morgon dagen! Berättar mer imorgon! :)

michellebryskhe

top of the world



Vaknade för ungefär en timma sedan, kollade ju klart lite på hockeyn igår, och det var som jag sa. Canada van! Så jag ska snart göra mig iordning, ska träffa sofia idag, och vi ska ha en mys kväll, vi hörs lite senare :)

michellebryskhe


Jvm

God kväll, eller natt kanske?
Jag sitter och kollar på Jvm, eller ah inte just nu, jag sprang upp en snabbis för att skriva lite. Jag har ingen aning om vem det är som vinner, men jag tror faktist att det blir Canada. Utan tvekan!
Imorgon ska jag träffa Sofia, jag vet inte riktigt vad vi ska göra men jag tror det blir en mysig filmkväll. Som jag också hoppas på med tanke på det kalla vädret. Ha en bra kväll/natt, vi ses imorgon!

michellebryskhe


summertimes

Vi fick hem sommar katalogen för HM idag, så jag har suttit och kikat lite i den, och jag kan ju säga att det fanns ju inte litte snyggt i den katalogen. Det finns jätte mycket där i som jag vill ha nununu! Jag kan visa er tre av dom sakerna, det fanns en till väska som var jätte snygg, men den var nog slut eftersom den inte fanns på internet.
Men här har ni dom;


 



Skor 298:-
Väska 129:-
Shorts 98:-

mmichellebryskhe

Livin' on a Prayer

Tjenare bloggen!
Jag har alldeles nyss kommit hem ifrån stan. Jag åkte med till mammas jobb för att hjälpa till med lite saker imorse, och det gick super. Sen köpte jag en räkmacka med tanke på att jag inte han äta frukost. Efter det åkte jag hem igen och tog det lungt en stund, så nu har jag precis kommit hem ifrån hennes jobb igen.
Och mamma + pappa ska snart iväg på fest, det är nån i släkten som fyller år. Så jag tar en ensam hemma kväll och myser till det lite med film och kebabtallrik! Mysigt. Ni får jätte gärna ringa! :)

michellebryskhe

Pokerface



Lady Gaga - Pokerface
Jag älskar denna låten!

michellebryskhe

Make it mine

Godmorgon!
Jag har ju som mål att försöka uppdatera min blogg varenda dag, men det är verkligen inte det enklaste när man inte har en bärbar dator, för den här datorn kan jag ju inte bära med mig varenda dag för att skriva ett inlägg till er, så vi får hoppas på att det kommer fler om dagarna, och jag ska verkligen försöka! :)

Igår var jag hemma hela dagen, jag mådde inte så bra, men jag tog det lungt och bakade två sockerkakor, som inte blev det bästa! Plus att jag brände mig på fingret när jag skulle ställa in kakan, men det är sånt som händer. Idag vet jag inte vad som händer, alla är ju borta under loven.

michellebryskhe

two in one

Äntligen har jag tid till att sitta här!
Igår vid ett tiden åkte jag till Ikea med pappa för att byta mina rullgardiner som inte passade, men den storleken jag behöver var slut, så vi får vänta ett längre tag. Men jag köpte i alla fall en matta till mitt rum och två glas. När jag kom hem tog jag det lungt och städade, a lot! Det ända som fattas i mitt rum nu är ju att vi ska måla om det. :)

Idag blir det väl för mesta dels att bara ta det lungt, jag har precis kommit in på en 45 minuters lång promenad med min hund, och jag fryser så fruktansvärt mycket. Så ska nog krypa ner i min säng och kolla på tv :) Annars så får ni gärna ringa!

michellebryskhe

One and only

Jag kan meddela att jag har lite små planer inför 2009.
Som jag också hoppas på kommer gå riktigt bra!

michellebryskhe

tolv slaget



Jag satt inne och frös, samtidigt som jag kollade på tv. Det var bara 6 minuter kvar till tolv slaget. Och mamma bad mig följa med ut, för att se alla fyrverkerier. Men jag vägrade verkligen göra det, men hon fick allt med mig ändå, precis lite innan tolvslaget hade alla redan börjat skjuta upp raketerna, och det var så fint!

Även om kvällen var planerad in i minsta detalj, och jag bara verkligen längtade efter att klockan skulle slå tolv, så vart allt tre timmar tidigare bara kört. Men det skiter jag i nu, för nu är det 2009 och 2008 ska verkligen glömmas helt totalt!

michellebryskhe

2009



Gårdagen var ett helvete, rent sagt!

Allt sket sig igår, som vanligt. Och jag har ingen lust att upprepa allt här på bloggen. Men jag kan säga er att jag firade nyår här hemma, det var ganska skönt det med, för jag började må riktigt dåligt mot kvällen. Men nu är det ett nytt år med nya tag, och det innebär bättre dagar. Får jag hopps på, för känslan i magen säger mig att år 2009 kommer bli ett superbra år!

I don't wanna feel the pain.

RSS 2.0