everything

Skolan idag var inte den bästa kan jag ju säga. Orkade inte gå på dansen och elevensval, så jag började halv elva. Sen missade jag språket också för att jag satt och snackade med farah i kiosken, sen efter ett tag kom mamma för att ha utveklings samtal med min bror, och då snackade jag med henne. Så vi skulle snacka med min spanska lärare efter åt (om mycket annat), men det blev inte så för hon var på möte. Sen fick jag skjuts ner till stan för att jag skulle prata med min psykolog, och det gick faktist bra. Därefter handlade jag på Rea inne på Cubus. Men köpte bara strumpor, en t-shirt och en jätte fin sjal :)

Nu är jag hemma och hela dagen har bara runnit iväg, så det blev inget pluggande med scenarierna som ska lämnas in nästa vecka, men jag får se till att börja lite smått nu iaf! Ha en trevlig kväll.
pusspuss
mb


hola amigos

Igår efter skolan åkte jag ner till stan med mia, för att plugga och ta en fika på Waynes Cofeé, men det blev bara kaffe och inget plugg, för vi fattade ingenting. Så efter ett tag gick vi runt på stan istället.. Letade efter lite julklappar eftersom det är mitt stora problem i år. (Jag vet alltså inte vad jag önskar mig, haha)

Annars idag så har jag inte direkt något intressant att komma med, mer än att jag bara har pluggat. Så jag hoppas verkligen på att Matten sitter nu tills provet imorgon!

Nu ska jag mysa lite framför tv;n innan jag går och lägger mig, (säger jag och kollar på klockan som är halv nio, Jag trodde faktist att den var mer! Haha)

Men vi hörs imorgon. pusspuss
mb


hold on



Hej alla glada och också sura för den delen!
Jag har precis kommit hem ifrån Tingvalla Gymnasiet. Det var öppet hus mellan 18 & 20, så jag gick dit med mamma, det var jätte mycket folk, och jag fick reda på lite mer information än vad jag hade tidigare. Så det blir iaf Handel och kanske Turism i trean då.. Innan jag gick dit åkte jag med mamma til jobbet vid fyra i snöstormen som just nu har lagt sig, sen gick jag till Waynés Coffee och fikade samtidigt som jag också väntade på att klockan skulle bli 18! Och nu sitter jag här igen, och har missat 30 minuter av 90210, men det är lungt eftersom jag såg det förra veckan :)

Nu ska jag mysa upp mig i sängen och försöka plugga lite..
pusspuss
mb


Hot N Cold

Jag är egentligen inte ett fan av katy perry, men den här låten är faktist ganska så bra! :)



You change your mind, like a girl changes clothes

twilight

I fredags var det världspremiär på Twilight. Den verkar faktist jätte bra. Någon som sätt den?



When you can live forever, what do you live for?

31 dagar

Ja, nu så är det ju söndag igen, och det innebär att det kommer en hel vecka med pluggande, och en massa prov. Men sen därefter så är det ju helg igen, och om 31 dagar är det julafton. Efter det så är det nyår och jag hoppas verkligen att nyår blir lika bäst som förra årets! Men som sagt idag blir det en slappis dag med en massa pluggande.

Vi ses senare. pusspuss
mb



jag och anna, nyår i örebro -07


gilrsen

Igår åkte jag ju till farmor med mamma och pappa vid sex tiden och hon bjöd oss på mat, och jag åt även om jag hade sagt till mig själv att inte äta, sen halv åtta mötte jag anna och farah på bussen, väl nere på stan mötte vi lollo, mia och karro. Vi gick direkt till Kebab House, alla beställde typ samma. :) Vi satt där ett bra tag, sen drog lollo, mia och karro hem vid nio, 1½ timme senare drog vi andra, för att det var så himla kallt! Värd kväll med er girls! <3

lite bilder från gårdagen:

    

det är bara bilder på oss, ingen annan ville vara med ! :(

mb


afrikansk dans

idag kom den första snön i karlstad, och det känns mysigt. älskar snön! I skolan idag på idrotten hade vi afrikansk dans, det var tre killar från afrika som var där och lärde ut, det var faktist riktigt kul, dom lärde oss också att spela trummor. Sen hade dom konsert i ljusgården så vi missade hela engelskan. (: Nu ska jag göra mig iordning för att åka med mamma och pappa till farmor klockan sex. sen tar jag bussen därifrån ner till stan och möter tjejerna! :D

sen senare, pusspuss
mb



jag och anna med dom afrikanska killarna

sushi

mamma kom hem förut och hade köpt med sig sushi, eftersom jag aldrig har ätit det så fick jag ju prova det nu. Och jag kan ju säga att det var nog det äckligaste jag hade ätit. men nu har jag i alla fall provat. - men inge mer - så jag fick äta revbensbjäll och potatissallad. (y) Annars så har jag bara pluggat no hela dagen, började lite med so:n också. så vi får se hur det går imorgon. Nu hade jag tänkt att försöka träna på engelskan också, får se om det är nått som fastnar i mitt huvud! :)

intressant läsning! haha
imorgon blir det ut med tjejerna, men jag vet inte riktigt om alla kommer med, men det lär vi ju se!
skriver några rader imorgon. pusspuss
mb


estudio durante todo el día

de här två dagarna (onsdag och torsdag) kommer jag ägna mig åt att bara plugga, och det är i princip det enda jag också har gjort idag. Så nu vet ni hur mina två dagar kommer att se ut. på fredag kanske det blir ut och äta med tjejerna, men det är inte säkert än.

skriver mer imorgon. för nu ska jag se mikael persbrandt.
pusspuss
mb

a dream

idag efter skolan tog jag bussen ner till stan med mia, vi gick till waynés coffeé och fikade. och jag fick mitt efterlängtande kaffe jag gått och väntat på hela dagen, efter det pluggade vi i typ en timma, och det kändes bra för vi har prov nu på fredag och jag förstår typ ingenting. Därefter kikade vi runt på stan en snabbis, och jag hittade ingenting. Sen drog vi hem och då hade mina kläder kommit, aweeeeei!

Nu har jag nyss kollat DH och ska alldeles strax gå och sova.
Förmodar jag för det blir aldrig som jag tänkt mig.
godnatt
mb



kjolen och tröjan fick jag :)

skola imorgon :(

Nu sitter jag här en söndags kväll och är jätte trött, har alldeles nyss kollat på ensam mamma söker och ätit chokladkaka som jag bakade för någon timma sen. Idag har jag vart på Ikea med mamma och pappa. Älskar att bara gå omkring där, det finns så mycket jag vill ha, och det mesta är saker man skaffar när man flyttar hemifrån. Men jag älskar själva känslan! Sen när vi kom hem beställde vi pizza, mumma!

nu ska jag se lite tv, efter det blir det att sova, är as trött! :)
men vi ses imorgon, pusspuss
mb


myskväll

har nyss kommit hem ifrån mia, jag åkte dit vid sju tiden, så vi köpte massa godis och kollade på en film, som var hur bra som helst. och vi hade verkligen jätte trevligt. <3

imorgon blir det iaf ikea. det är vad som är bestämt
vi ses imorgon. pusspuss
mb


amerikanska pannkakor

har alldeles nyss ätit frukost, kanske lite sent, men jag gjorde amerikanska pannkakor för första gången, och fattar inte hur amerikanerna orkar äta så mkt, jag åt bara en och är propp mätt! ska snart göra mig iordning, det blir nog iaf ingen ikea idag, för jag orkar inte. men hem till mia ska jag iaf. :)

skriver väl någon/några rader senare.
pusspuss
mb


johan palm

jag vart helt stel i soffan när dom sa att johan palm hängde löst i idol. men han klarade sig :)

nu ska jag gå och sova, är as trött.
imorgon ska jag förmodligen till ikea med mamma, och sen hem till mia
pusspuss
mb


you are the star that lights

har nyss kommit hem ifrån skolan, mådde inte så bra i går kväll så jag tänkte inte gå till skolan idag, men kände mig tvungen att gå ändå för att lämna in mina läxor som jag har kämpat med hela veckan. Nu ska jag göra kaffe och mysa framför tv;n. det behövs! sen måste jag fixa iordning min ipod, så att jag kan använda den, det var ett tag sen.

skriver lite senare, så då hörs vi!
pusspuss
mb

I can not trust you anymore, you just betraying

gymnasie besök

nio månader kvar tills vi börjar gymnasiet, och jag vill börja nu! idag halv ett skulle vi besöka programen vi har valt inför gymnasiet, och jag var på tingvalla med mia, lollo och farah. (men dom tre skulle till sam, och jag till handel) så visade dom runt oss överallt, och jag kan ju säga att det var verkligen mycket större än vad jag trodde att det var. men det verkar iaf vara en trivsam skola. sen käkade jag på mcdonalds med farah och jacob. efter det gick jag runt på stan med farah en stund, sen åkte hon hem och jag gick till waynés och tog en kopp kaffe samtidigt som jag försökte plugga lite. två timmar senare kommer mamma, så vi går till bk för att hon ska käka, och därefter åker vi hem.
har alldeles nyligen blivit klar med min insändaren till svenskan. yes

härligt, nu ska jag bara slappa
pusspuss
mb



jag, farah & anna

plugget tar död på mig

plugg, plugg, plugg! det är det enda som existerar här för mig just nu. idag åkte jag med mamma til max och käkade,precis vad jag ville ha när jag satt på min sista två timmars lektion och var hungrig. så det var riktigt gott, sen när vi kom hem gick jag direkt in i duschen, det var mysigt för jag hade nyss vart ute och frysigt. haha. annars så har jag bara pluggat. :)

men nu ska jag se på mikael persbrandt. och äta kladdkaka! :D
vi ses imorgon. pusspuss
mb

morning

godmorgon,
nu ska jag alldeles strax åka till skolan, vi går till halv fyra idag. :(

vi ses senare. pusspuss
mb

sweet

nu har jag precis ätit kladdkaka med grädde och kollat på desperate housewives, detta avsnittet var faktist ganska så bra. så jag ska snart gå och sova, måste lägga mig tidigare nu,  eftersom jag inte orkade gå upp imorse, jag hade bara 45 minuter på mig tills vi började. och jag han precis!
efter skolan så drog jag hem och började plugga direkt, så nu är jag äntligen klar med spanskan och engelskan, har bara svenskan kvar nu om det inte tillkommer något imorgon,. och det känns riktigt skönt

vi ses imorgon :) godnatt!
mb

run baby

nu har jag precis stoppat mitt pluggande, och känner mig ganska så stolt, för jag är faktist klar med, so;n, no;n, och matten, + lite halvvägs färdig med spanskan. så imorgon blir det att fortsätta med svenskan och spanskan :)
idag gick jag till skolan som vanligt när vi började tio i nio, hade en lektion och det var spanskan, som gick hur bra som helst. sen tog jag bussen ner till stan för att snacka med psykologen och det gick faktist mycket bättre än vad jag trodde, efter åt att vi var färdiga där kännde jag inte för att åka tillbaka till skolan. så jag kikade runt på stan en snabbis, sen gick jag till BK och käkade mat, för jag var hur hungrig som helst. sen halv ett tog jag bussen tillbaka hem. hände inte så mycket satt väl för mesta dels och kollade på tv, vid halv fyra hängde jag med mamma och klippte klorna på doris, för att sen åka till skolan för att hämta min cykel. sedan dess har jag bara pluggat. och det känns faktist skönt att vara färdig med det mesta!

nu vart texten lång, orkar ni verkligen läsa? haha :)
ska springa så snabbt jag bara kan ner för trappan nu för att se prison break, det har ju redan börjat :(
vi får höras imorgon. pusspuss
mb


Tweak

Jag kollade nyss på Oprah, där det satt en missbrukare brevid henne i soffan, och vart jätte intresserad av att höra hans hitoria på livet. Det vart bara mer och mer intressant och jag tyckte verkligen synd om han. 
I slutet av programmet fick man veta vad hans bok heter, Tweak. Jag älskar att läsa böcker och måste verkligen leta efter den här.

Han själv heter Nic Sheff, och här får ni läsa en jätte liten del av boken;

But I smoked pot every day. I was seventeen and had been accepted at prestigious universities across the country and Ifigured a little partying was due me. I'd worked hard those last three and a half years. Sure I'd had some problems smoking weed and drinking too much when I was younger, but that was all behind me. I was smart. I was on the swim team. My writing had been published in Newsweek. I was a great big brother. I got along with my dad and stepmom. I loved them. They were some of my best friends. So I just started smoking some pot and what harm could that do me anyway? Hell, my dad used to smoke pot. Most everyone in my family did. Our friends did -- it was totally accepted.




maskinen till arena

så orättvist att det är tre år kvar tills man är 18 år. för den 22 november kommer nämnligen Maskinen hit till arena i karlstad. Och jag kommer inte in, för att kunna se dom!

ska förmodligen gå och sova nu, annars kommer jag inte orka ta mig upp ur sängen, ska också till psykologen imorgon vid halv elva. så jag missar förmodligen 2-3 lektioner och lunch :)
vi ses imorgon! pusspuss
mb


ett jätte bra sätt när man får gäster.

godmorgon känns det nästan som om att man borde säga.
mina kusiner har nyss kommit hit, så jag har "bakat" en paj. haha lite fusk där. så den är klar om 5-10 minuter.
så då blir det att äta gott, den är lite söt. men ändå jätte god.
sen får vi se vad det blir, mamma slapp åka till charlottenberg. så jag fick inte kolla hur det såg ut :(
nu ska jag gå ner och göra dom sällskap.

vi hörs senare, puss
mb

this is real, this is me. im exactly where i'm suppose to be now. gonna let the ligth, shine on me. now i found who i am, there's no way to hold it in



den här köper vi ofta. jätte god och söt. bären gör det lilla extra!


inget shoppande? :(

som jag skrev i tidigare inlägg idag, så skulle jag ner till stan och köpa farsdagspresent med min bror, och det blev lyckat. jag kan ju inte direkt säga att vi var själva på stan, haha. när vi var på väg till mammas jobb så mötte jag på jesper mina kusiners pappa, sen lite längre bort på gågatan så träffade jag min faster och kusinerna, det var riktigt kul att få träffa dom med tanke på att dom bor i stockholm och vi träffas inte så ofta, så dom kommer och hälsar på imorgon :)
sen gick vi och fikade på waynes, och jag skulle ha kladdkaka, men dom hade inte den som dom brukar, så jag fick nån annan äcklig.
sen gick jag bara omkring på stan för mig själv och hittade massa söta skor jag vill ha nununu. och ett par as snygga jeans, men jag ska vänta tills jag får mina pengar. så då blir det att shoppa. (i smyg) mamma sa nämnligen till mig att det ska bli slut på mitt shoppande, för jag köper verkligen något nytt varenda dag, men det går inte att sluta shoppa kläder. :D

men vi får se hur det blir, nu ska jag fortsätta se på camp rock,
sen ska jag cykla ner till wallinders och köpa godis, om jag orkar. är så sugen.
pusspuss
mb


farsdag imorgon

jag ska alldeles strax ta bussen ner till stan med min bror för att köpa en present till pappa. sen kommer han och hämtar oss vid fyra eftersom det är då mamma stänger butiken.
efter det får jag nog plugga lite. har både no, so, sv, och spanska att lämna in redan nästa vecka.
är sugen på att bara mysa med en jätte stor godis skål framför en film.
vi får se vad det blir. nu ska jag börja göra mig iordning.

skriver väl nått inlägg lite senare idag också,
så då ses vi då :)
pusspuss
mb


iBlock

jag har en ipod nano som jag inte använder så ofta, dels för att jag hatar hörlurarna man fick med. dom är helt obekväma och för att jag alltid har min mobil med så det blir att man lyssnar på den i stället.
så därför funderade jag på att köpa ett iBlock, super snyggt och bra. finns också i olika färger. och kostar 139:-
iBlock går att använda till alla iPods men däremot inte iPhonen.
super läcker. ni finner iBlock på http://www.coolstuff.se/iBlock

mb

ny design

idag är det fredag och det betyder att det är helg, gud vad jag har längtat. jag har inga direkta planer inför helgen, men förmodar att det blir stan på lördag. och mammas jobb på söndag. dom har ju en ny butik i charlottenberg nu. så jag ska med dit och kolla.
jag käka pizza nyss och ska snart ner till tv;n igen och kolla på idol. :)

vi hörs senare. puss
mb

och som ni också kanske ser så har jag en ny design som thecrapshack.blogg.se har gjort åt mig.
vart jätte nöjd verkligen. snyggare design går inte att få ;)
Tack så mycket!

mtv'ema

kollade nyss på MTV EMA.
det brukar vara bättre. men eftersom jag fortsatte kolla på det.
så var det väl helt okej.
jag höll tummarna för jonas brothers. men synd nog så räckte inte det.
men dom blev tvåa iaf. :)

nu ska jag göra mig iordning för att sova.
godnatt.
mb


tired

hej alla trötta!
vi hade ett test på spanskan idag, och det gick super bra.
likaväl gick mitt utvecklinssamtal bra.
efterskolan cyklade jag ner till stan i kalla kylan med mia.
vi käkade på mcdonalds med sara, sandra och amanda.
sen skulle dom i väg så jag och mia kikade runt på stan och självklart hittade jag något jag bara var tvungen att köpa.
ett par jeans tights. det ser ut som jeans men är inte jeans. älskar dom!
lite senare cyklade jag hem, och gjorde mig en stor sallad :)

haft en bra kväll?
mb


rubrikerna tar slut

har haft så mycket plugg de här dagarna, så har inte kunnat skriva något inlägg. skolan idag var både bra och irriterande. men det var iaf nått som hände. (jag fick också VG på någon läxa vi hade i syslöden.) slutade halv fyra, cyklade hem och gjorde mig en kopp te. och massa sallad.
kärlek till det!

imorgon blir det till att vara med mia.
vi ska åka ner till stan och fika
efter mitt utvecklingssamtal.
<3

nu ska jag nog bara ta det lungt,
sen blir det mikael persbrandt.

ha det bra. puss
mb


platt näsa?

idag har jag suttit med en bok upptryckt mot näsan.
har bara pluggat och pluggat. men ingenting har fastnat.

mamma kom nyss hem och gjorde en jätte god macka åt mig.
och nu ska jag försöka plugga lite till. se om någonting fastnar..
sen ska jag se älskade prison break :)

ha en trevlig kväll.
mb


When A Stranger Calls

en film som verkligen rekomenderas.
jag såg den igår. och var faktist liv rädd


skridsko åkning

hej alla glada och också sura för den delen!
igår gick jag och väntade på att klockan skulle bli fyra,
för då skulle nämnligen jag och pappa hämta sofia för att sen åka skridskor.
vi åkte från halv fem till halv sju,
och jag kan lova att det var riktigt kul.
sen gick vi till bk och käkade. var as hungriga.
då var klockan runt åtta. så vi ringde efter skjuts.

sen när jag kom hem åkte vi till kyrkogården.
det var så mysigt fint där.

mb


RSS 2.0