-bellevue

  

Min uppdatering här på bloggen är inte den bästa, men jag ska försöka bättre!
Igår åkte jag med mamma till bergvik för att handla mat, och det sista till mitt rum från Ikea. Sen blev det hem och käka mat och samtidigt göra sig iordning, klockan sju skjutsade mamma mig till Bellevue, (till Anton och Daniels lägenhet) Vid halv tio drog dom in till krogen och jag och anna hade lägenheten för oss själva, men vi gick in till stan en timma senare.. och träffade på Daniel och Malin? Som var hur full som helst, så vi fick ta taxi tillbaka till Bellevue igen, fast först åkte vi förbi max och köpte mat, det hände inte så mycket där emellan, men jag åkte iaf hem vid tre tiden!

michellebryskhe

insaine



Den 25 April är det Världspremiär på Insaine, inne på Gröna Lund. Jag ska försöka ta mig dit i år, och åka den här, Gud så kul! Är nån på?

Åk framlänges, baklänges, spikrakt upp och sjuuuuk långt neeeer. HYSTERISNURRA åt ena eller andra hållet. Varje åktur är unik och beror på vad personerna du åker med väger. HELT GALET? mmm ganska.

(så står det på deras sida, http://www.goinsane.nu/)

mmichellebryskhe

ajaj

Mia kom hem till mig imorse och vi tog bussen här ifrån ner till stan, kikade runt. Hittade inte direkt något, men ett lila armband fick jag med mig hem. Vi fikade på Waynes som vanligt, och som vanligt funkade inte mitt kort där! Lite senare åker hon hem och jag går och solar, pappa kommer och hämtar mig efter det, och vi åker till farmor lite senare. Nu sitter jag med "brändskador" på bröstet, och tänker verkligen inte sola mer på ett tag, fy fa-an va ont det gör alltså!

michellebryskhe


baby goodbye



äntligen har den kommit ut på youtube,
jag älskar låten,


michellebryskhe

kläderna









Sen blev det ju också ett par skor som jag redan lagt ut bild på,
en "rosa" tröja till min kjol jag köpte här om dan,
en svart bh,
och ett lila/guld halsband!

Fick inte så bra bilder på dessa saker, så ni får nöja er med orden,
annars så fick jag minska ner dom två sista bilderna,
så dom kan se lite knepiga ut!

michellebryskhe

Mikael Persbrandt







Var det någon som kollade på Midnattssolsrallyt med Mikael Persbrandt som gick på tv;n klockan nio idag? För isf kan det hända att ni såg mig, jag var i bild nästan hela tiden dom var på travbanan! Ni som känner mig som vet att jag var där såg mig säkert, men ni andra som inte har någon aning om vem jag är, såg mig säket inte! Synd att dom inte tog med när jag kramade Persbrand, och att dom där flickorna skulle stå i vägen när jag blev fotad med han! Men en kul upplevelse var det faktist att få träffa honom, det hade jag aldrig kunnat tänka mig, Mikael Persbrand, som är med i Beck filmerna, han? Ja, han har jag träffat! Och jag är ritkigt stolt!

michellebryskhe

Innan allting tar slut

Idag har det hänt lite grejjer, jag har inte vart hemma på nästan hela dagen! Imorse åkte jag ner till stan för att prata med min psykolog, och den här gången var mamma med, och det kändes helt rätt! Jag har ju gått där i några månader nu, och märker att det inte har hänt så mycket, så nu när mamma var med, blev det lite mer prat. För mamma känner mig mer än vad jag gör! Därefter väntar vi på att pappa ska komma, och som vanligt så tar det tid, så vi går till H&M så länge för att hämta ut mina kläder jag la undan.. (bilder på det och det jag köpte i måndags kommer sen) Jag provade också en väldigt slimmad klänning, mamma och pappa inklusive lite mig, tyckte faktist att den satt bra! Men jag var helt säker på att jag inte kommer att använda den, kanske om jag var kändis? När vi var färdiga där gick jag och mötte lina, vi kikade runt men det fanns inte så mkt att titta på. Lite senare går vi och möter upp Malin och Rebecka, kikar runt lite med dom också, hittade världens finaste klänning, som jag bara måste prova imorgon! Vid fem tar dom tåget hem och jag får skjuts av mamma och pappa till en pizzeria där dom äter mat, och jag smakar bara! Sen efter det åker vi hem en liten snabbis och sen åker jag och mamma till Bergvik för att köpa en present till min kusin som snart fyller 3 år! Vi hittade en och gick till MAX så att jag fick äta  :)

michellebryskhe

philadelfia tårta



Mamma bakade en fryst Philadelfia "tårta" här om dagen, jag tyckte det lät jätte äckligt! Men när jag väl smakade på den var den faktist jätte god, det gäller för mig att bara ta en liten bit,  den är ganska så mäktig. Så två bitar av den skulle jag inte orka äta upp, men däremot dagen efter! ;)

(för er som är sugna på receptet, maila mig) --> [email protected]

michellebryskhe

lovetheshoes



Det är måndag och lov, jätte härligt! En hel vecka utan tidiga mornar. Idag så var det meningen att jag och mamma skulle ner till stan direkt efter frukost, men det blev ändrat så vi åkte vid tre tiden istället, vi kikade runt och jag hittade massor fint, det blev lite shopping (kläder och skor, men jag älskar skorna!) och fika på det. Det känns jätte skönt! Jag la också undan en jätte fin "tröja" och en bh på H&M, som mamma ska köpa till mig på onsdag, efter stan gick vi och solade solarium. Nu ska jag ner och se om det finns några räkor kvar till mig, mums! 

(Bilder på det jag köpte kommer senare, skorna ser ni nu här ovanför)

michellebryskhe


lalala, my room is ready!












Nu är mitt rum helt klart!
Det ända som fattas nu är två "korgar" på väggen att ha alla armbanden i och att klädhängaren ska upp på väggen, och jag kan direkt säga att jag är jätte nöjd. Jag tog kort innan som inte blev sådär jätte bra, vi hade redan börjat då när jag kom på att "före-kort" vore kul att ha. Jag har minskat ner alla kort, så det kan se lite knasigt ut på vissa, men det får duga! :)

michellebryskhe

pingismatcher

 


Hej bloggen, och alla läsare!
Igår blev det inte ett ända inlägg, så jag tänkte berätta lite smått om vad jag gjorde, jag ställde klockan på 09.00, för att hinna vakna och göra mig iordning, men jag hörde den inte förrens klockan var 10, så jag gick upp då och innan klockan hade slagit 11 åkte jag och pappa till Arvika, min bror hade pingis match, så vi skulle kolla. Vi var där runt 12, men redan när klockan var runt tre så hade jag tröttnat, det var så tråkigt då. Men det gick bra för han, ända tills vi kom, men det blev inga priser.. Sen när jag kom hem runt sju tiden satte jag igång och städade, tänkte lägga ut bilder på mitt rum lite senare idag! Efter det blev det melodifestivalen, och E.M.D var ju verkligen bäst. Om det är någon som får tag i den låten så skicka den gärna till mig!

michellebryskhe

läsning



Ja, nu har jag mycket att göra.. Det är sportlov och allt! Känns jätte bra med lov, lite trist bara när det går mot slutet. Men jag har iaf någonting att läsa.. Det gillar vi! pusspuss..

michellebryskhe

my days

Nu är jag äntligen tillbaks, jag har längtat att få skriva om mina dagar ända sedan måndags kväll, jag har inte haft tid med datorn någonting nu under den här veckan, så jag tänkte berätta lite om vad som har hänt, men det brukar oftast bli mer än lite.. haha!

Jag var hemma ifrån skolan i tisdags också, så att jag skulle må mycket bättre i skolan dagen efter, vi fortsatte tapetsera, och blev faktist klara med en hel vägg till, det känndes riktigt bra och jag var verkligen riktigt nyfiken på hur det verkligen skulle se ut i slutet. Men dagen gick snabbt..

På onsdagen gick jag iaf till skolan, och då kom hostan tillbaka men det var inte så mycket.. Annars så var skolan bra, helt som vanligt. När jag kom hem satte jag igång och målade listerna runt dörren vita, (dom var bruna förut) Det blev inte så bra, så vi bestämde att måla en gång till dagen efter för det tar 8 timmar för den att torka, så då skulle mitt rum inte bli klart ändå..

Och så var det igår, jag gick till skolan men hoppade över första lektionen. Dagen i sig gick ritkigt snabbt, efter skolan kom mamma och hämtade mig så åkte vi ner till stan för att sola, provade på ett nytt ställe det här året, och jag vart hel nöjd, jätte brun redan första gången, men mest på magen och benen som vanligt. Vi passade också då på att köpa ett studentkort (10-kort) Så jag ska dit och sola på lördag igen, när jag kom hem hade pappa redan målat om listerna så det blev för mig att städa lite och så, inte så jätte mycket med tanke på att allt inte var färdigt än. Men senare på kvällen blev allt klart och jag städade lite till..

Idag åkte jag till skolan men försov mig så kom efter första lektionen.. Vi hade SO prov också, det gick verkligen inte alls bra. Jag hade inte tränat så mycket. Så jag fick sluta halv ett, så då gick jag hem och har suttit här sedan dess, eftersom jag inte vart inne sen i måndags, så nu är jag helt klart med allt här. Ska fortsätta städa lite mer idag så att rummet blir helt klart snart! Bilder lägger jag in under helgen, så att ni får kolla! Ikväll blir det iaf taco mys med familjen, och lite senare kanske det blir bellevue med anna.. Vi får se, pusspuss

michellebryskhe


soon, it is really nice again


hm, ja? städning blir iaf när allt är klart, innan är helt onödigt.

Go'kväll! Det blev inte så mycket städande idag, för när jag kom ut ur duschen sa pappa att han skulle sätta i gång och tapetsera om mitt rum, och det tackar man ju inte nej till när man har väntat i snart ett år, haha. Så han började med ena fondväggen, där det ska vara svart, så nu är den klar. Resten tar han imorgon.. Ni får se bilder på att när allt är klart. Så eftersom han har slipat och allt sånt så har det ju blivit ganska så skitigt.. (se bild ovan) Annars så har jag hjälpt till och sätt på 90210, var det någon som minns hur förra programet slutade så berätta gärna, för jag missade slutet. Och båda reprisen i lördags och söndags. Imorgon blir jag också hemma ifrån skolan igen.. Men nu ska jag ner och se lite tv innan jag går för att sova, är jätte trött. pusspuss..

michellebryskhe

photos

Här kommer två bilder ifrån helgen :)


fredagsmys


Alla Hjärtans Dag


mmichellebryskhe


my weekend in a whole

Jag tänkte berätta lite om min helg tillsammans med AnnaBlomberg nu:

Fredag 13/2: Åkte jag direkt hem efter skolan och började packa, det var meningen att jag skulle möta anna klockan fem men tiden drog iväg och vi möttes ist halv sju. Vi hade lånat min farmors lägenhet över helgen och skulle vara där och mysa lite för oss själva, vi lämnade packningen och drog till ica för att köpa lite mjölk och det som behövdes, som godis och läsk. När vi kom tillbaka kom mamma och pappa för att lämna ytterligare lite mer grejs. Vi ringde och beställde en varsin kebab tallrik och som vanligt så hittar dom inte vägen, och blir 30 minuter försenade med våran mat. Vi käkar och kollar lite på tv, sen vid nio tiden skulle vi iväg och möta någon Oscar, vi drog in till stan och ja, bara gick runt! Jag frös ihjäl och tre timmar senare tog vi bussen hem igen, och då blev det dator och tv. När klockan var ungefär 4.00 så gick vi ut för att möta ricki och orre, som hade gått från Stockfallet och ända ner till Norrstrand, vi babblade lite och 50 minuter senare drog dom in till statiol för att värma sig, men vi gick hem och släckte lampan för att sova halv sex!

Alla hjärtans dag: Vi vaknade upp runt halv tolv och käkade frukost några timmar senare, anna var så trött så hon gick till sängs igen vid tre tiden. Tre timmar senare vaknade hon upp och vi gjorde pannkakor, Amerikanska Pannkakor. Det var jätte gott och vi var såå mätta efter åt, vid åtta tiden gick vi till ica för att köpa mer mjölk och så passade vi också på att köpa vindruvor till Melodifestivalen.. Jag kan ju inte direkt säga att det var nått bra, förutom Måns! Det blev mest snack.. sen vid elva började mina ögon sjunka ihop. Så det blev sängdags vid tolv tiden.. Mysig dag!

Söndag 15/2: Städ dagen, kallade vi den för.. Vi vaknade ungefär samma tid som igår och åt en rejäl frukost med flingor och rostade mackor. Därefter började vi städa, vi var klara runt två tiden och satte oss ner och tog det lungt framför dator och tv. Vi bad mamma komma och hämta oss halv fyra, så vi åkte och handlade innan det och sedan skjutsade vi hem anna. Därefter har jag inte orkat göra någonting. Jag och mamma åkte ner till ica igen för att handla lite godis, så jag har suttit framför datorn och smaskat på det samtidigt som jag har rensat bort all skit jag inte behöver. Känns bra! Godnatt blev vid tre tiden..

Bilder lägger jag upp lite senare.. pusspuss

michellebryskhe

sjuk

Sådärja, nu är jag hemma och sjuk i från skolan, har vart sjuk i över en vecka, men ändå viljat gå. Men idag var det stopp. Så jag hoppas på en förbättring! Så för min del idag blir det bara att städa, jag älskar känslan efter åt när allt är rent. Sen måste jag plugga lite till so provet vi har på fredag, jag kan ingenting, men så är det oftast. Ha en bra dag!

michellebryskhe

take me back to '08


1/3-08

kollade igenom mina bilder på datorn lite tidigare idag, och hittade en bild som var tagen innan Kent konserten.. samtidigt som jag tänker, "justja dom där byxorna har jag ju också" haha! det är så lätt att man glömmer vad man egentligen har i garderoben. Så jag kollade igenom förut och hittade en massa kläder jag inte sätt på länge..

I am serious, are you?

hola, det blev inte så många inlägg, rättare sagt så blev det inte ett enda inlägg. Har haft fult upp med annat, just nu så har jag inte tid att skriva om min helg med anna, ska snart gå och sova för det behövs! Men imorgon får ni läsa från början till slut. Nu måste jag gå och sova. pusspuss..

michellebryskhe


love game

Vi fick sluta lite tidigare idag, så jag har vart hemma i någon timma nu. Har precis käkat lite mat och ska snart börja packa, sen får vi se om jag hinner städa innan jag drar för att möta anna vid fem tiden,  för hela den här helgen kommer att tillbringas med just AnnaBlomberg, men vi säger inte vart! Vi får se hur många inlägg det kommer att bli, ska försöka hålla mig uppdaterad så bra jag kan. Nu måste jag sätta igång och packa! pusspuss..

michellebryskhe

spring awakening

Idag kunde jag knappt prata, halsen har blivit så mycket värre, men ändå vill jag till skolan. Jag var i skolan vid åtta tiden och så mötte jag anna, vi sket i första lektionen. orkar inte med den. Sen blev det matte, urtråkigt. Efter det tog vi, girlsen bussen ner till stan och vidare till musikalen vi alla nior skulle se. "Spring Awakening" Den var faktist bra! Därefter åkte vi hem, och jag har bara tagit det lungt. Imorgon blir det skola, (måste gå av en anledning) sen anna. pusspuss..

michellebryshe

Bilderna från istiden












the first time

Skoldagen idag var sjukt rolig, inte ofta det händer faktist. Fler sådana här dagar -det gillar vi!  Det var meningen att jag skulle stanna hemma ifrån skolan idag, men jag orkade inte det av en orsak. the girls know why! Men redan när jag vaknade imorse så hade hostan blivit värre, sådär att det gör jätte ont i halsen när man hostar. Men jag gillart.. på grund av det kan man stanna hemma ifrån skolan när man vill och slipper idrotten. Älskar idrott i vanliga fall, men inte när man har fel lärare. Det funkar bara inte..  Annars så har/kommer jag vara hemma hela dagen idag, är trött i hela kroppen, så det ska bli skönt att få lägga sig ner och sova snaaart! pusspuss,

michellebryskhe

H&M

Tänkte lägga upp lite bilder på det jag köpte. Allt är ifrån H&M.

             

michellebryskhe

Arvikafestivalen

 


I år blir det fan Arvikafestivalen. Får se vilka det är som kommer,
Kent och Håkan måste fan komma i år igen. :)

michellebryskhe

what a day

Vilken dag, eller eftermiddag? Anna kom till mig vid nio tiden och vi tog bussen ner till stan och mötte farah som gick på samma, och sen kom ida, men hon och anna gick av i samma sekund ändå, när jag och farah kom fram vid tingvalla träffade vi tjejerna, och började genast åka lite skridskor. Det var jätte kul den här gången. Men det roligaste var nog i killarnas omklädningsrum på toan! haha, shit asså. Sen kom anna och då åkte vi skridskor ett litet tag, och det gick bra. Var meningen att vi skulle gå tipspromenad också men det orkade vi inte, så tio över tolv tog vi bussen ner till stan för att anna skulle köpa ngt och vid ett åkte jag hem. Är jätte slut i hela kroppen.. Men kul var det allt! :)

(bilderna kommer lite senare)

michellebryskhe

Vinterdag

Sådär ja, idag börjar vi tio, eller egentligen halv tio. Dom ändrade, men det har jag och anna ingen lust att bry oss i, så hon kommer ner hit vid nio tiden så tar vi bussen som går kvart över nio. Har ju vinterdag.. ska åka skridskor. Och det som jag verkligen inte gillar är att jag inte hittade min träningsbag, så jag får ta min väska och bära på skridskorna. På bussen! Men så är det, kommer väl ta lite kort också, vi får se senare. Ha en trevlig dag alla!

michellebryskhe

Lady Gaga

Hittade ju jätte mycket snyggt på stan idag, men det värsta är nog att jag inte kan köpa något den här månaden, eftersom jag inte kommer att få några pengar med tanke på att jag köpte kläder på H&M;s internet sida! Bilder på det kommer.




Lady Gaga - Love Games
En grymt underbar låt!


mmichellebryskhe

nice'



Min hosta har blivit värre idag, det är en sån där irriterande hosta.. Det känns som om att det sitter värsta stora trollet eller nått och kliar mig på halsen. Men iaf efter skolan idag så kom mamma och pappa och hämtade mig, vi åkte vidare till Lecab för att pappa skulle hämta lite saker, samtidigt prövade jag lite olika cars. Efter det åkte vi och handlade, måste ju ha med mig nått imorgon på vinterdan.. Sen när jag hade vart hemma i ungefär en timma så ringde anna och frågade om jag ville ner till stan för att hon skulle fixa sitt kort. Och det var klart att jag ville, så vi kikade runt lite på stan och åt godis. Hittade ett par as snygga skor! (bild kommer) och nu är jag hemma, ska snart sätta igån med bakningen. mums!

michellebryskhe

flickan i jordkällaren


mer snö kom..

Idag har jag inte gjort något mer än att bara tagit en lång promenad. Helgen har gått så snabbt och imorgon är det redan måndag och skola.. Jag har egentligen ingen lust att gå, men är så tvungen till att göra det ändå. Helgen i sig har vart super bra tycker jag. :) Men nu hinner jag inte skriva så mkt mer, ska fortsätta se på Beck - flickan i jordkällaren!

michellebryskhe


<3

Har nyss kommit hem känns det som, fast det var ungefär en timma sedan. Jag var och mötte anna vid åtta tiden, sen gick vi hem hit och hade det mys med chokladpudding. Pratade lite och kollade mkt tv, vid tio tiden åkte vi ner till stan, mötte jennie och elin på bk, väntade typ 30 minuter på att våran buss till bellevue skulle komma, väl när den kommer åker vi hem till anton och daniel för att lämna några saker, var där i ungefär nån timma, sen tog vi bussen hem. Nu ska jag försöka sova, är jätte trött sov typ ingenting i natt.

michellebryskhe

live your life


michelleýanna
förövrigt så är bilden från 2007!

Har nyligen kommit in från en kall promenad med min hund och hennes mamma, vi är hundvakt. Igår var ju mina parents hos min farmor på middag och fick då med en till hund hem. Så jag var ensam hemma igår i fem timmar, ganska skönt för det händer aldrig! Men idag har jag bara vart iväg och handlat lite, smått & gott. Anna kommer lite senare i kväll och vi ska ha feta myskvällen, får se om den lyckas dra med oss ut på nått annat. Men iallafall så ska jag bara ta det lungt nu och kika lite tv tills hon kommer. Ha en trevlig kväll alla!

michellebryskhe

friday!

Tänkte inte gå till skolan imorse, mådde inte sådär riktigt bra. Men jag gjorde det ändå fast missade första lektionen så jag kom till idrotten, jag gick till skolan för att vara med på idrotten och so lektionen, men det är lite komplicerat att berätta i detalj, men idrotten vart kass och vikarie på so;n så hela dagen var ovärd. Istället så hade jag kunnat ligga kvar i sängen och sovit! Efter skolan kom pappa och hämtade mig och vi åkte till tippen för att lasta av lite grejjer, samtidigt som det, höll vi också på att fronta med en annan bil för att den var såå tvungen att köra om en traktor på tvåfilig väg när vi kom, så det blev tvärnit. Sen har jag inte gjort så mkt, bara tagit det lungt. Gick till pizzerian förut och köpte mat också. mums! Nej nu blir det letsdance.

michellebryskhe


ELLE



Ja, justja. Tidningen kom idaag!
ytterligare 336 sidor att läsa, mums!

michellebryskhe

bedday



Hade nationella i svenska idag igen, fast uppsats på tre timmar. Vi gjorde nåt liknande i åttan eller om det var sjuan så man visste ju vad det innebar. Jag skrev iallafall en Novell. Vet inte riktigt om det vart så bra.. Men det får vi se. Annars så har dagen vart riktigt bra, jag slutade elva och fick skjuts hem av pappa lite senare och har sedan dess tills nu legat i min säng och bara läst tidningar. Eller ja, inte hela tiden. Men jag har inte direkt mått så bra, så det har vart mysigt med en säng dag. Jag skulle egentligen vara med sofia, men hon hörde aldrig av sig!

michellebryskhe

ilikeit

Jag har försovit mig, men inte hur som helst. Jag orkade inte gå upp.. men det är skönt för om jag hade gått upp så hade jag fått stressa som bara den, nu kunde jag ta det lungt. Min första lektion blir idrott. Hoppas vi gör nått kul denna gången! Igår efter skolan (justja, nationella gick bra, hoppas jag) så åkte jag med mamma och pappa för att köpa tapet till mitt rum, vi får se när pappa har lust att tapetsera om. As snyggt ska det bli hoppas jag. Sen åkte vi vidare till IKEA, för jag skulle köpa "skålar" som man hänger upp på väggen, tänkte lägga lite smycken och sånt i den, men jag glömde bort att ta med en till kassan. haha! Vi åkte sen vidare till MAX och köpte med mat hem, käkade och kollade på tv.

michellebryskhe


nationella idag..

Godmorgon!
Hoppas jag på att jag ska säga, för när klockan är 8.20 börjar vi med nationella i svenska! Jag tror det kommer gå bra faktist, vi har ju "tränat" på två andra nationella prov i svenskan, det första gick inte så bra, men det andra vart bättre. Läsförståelsen i år verkar ganska så lätt, men det vet man ju inte förrens man får frågorna..

michellebryskhe

the stars are shining

Igår tog jag det bara lungt, hade inte lust för någonting och mådde dåligt. Så det blev en jätte stor slappardag. Kollade också lägenheter i sthlm, fast det gör jag nästan varenda dag, för nån dag drar jag dit (2,5 år kvar) Hittade en jätte fin lägenhet på södermalm, gud asså!  Idag var jag till skolan, med tanke på att jag inte mått så bra under dagarna så trodde jag faktist inte att jag skulle klara av hela dagen i skolan, men det var precis vad jag gjorde.. Efter skolan gick jag hem och käkade. Har inte gjort så mkt idag, har verkligen inte orkat någonting. så jag väntade på att klockan skulle bli åtta, och när den väl blev det så började inte 90210, jag som har längtat så.. Så jag kollade på det nya programmet, familjen annorlunda. höhö, säger bara att två barn kommer att räcka för mig!  :)

michellebryskhe

RSS 2.0