Älskar Dig



Älskar dig mest av allt Daniel, du är underbar!

michellebryskhe

with you

Idag har det inte hänt så mycket, har vart jätte seg. Men jag åkte iaf hem till Älskling vid tre tiden där Anton, Malin&Malin var. Vi gjorde inte så mycket. Vid åtta tiden kom mamma och hämtade mig. Men annars så har dagen vart bra. Har saknat min Daniel jätte mycket!

michellebryskhe

bleed it out














 
(tog en massa bilder, men orkar inte lägga ut alla, så det blir dom bästa)


I lördags vaknade vi tidigt, eller jag vaknade vid nio och han hade ställt klockan på tio. Men vi gjorde oss iordning och vid ett tiden tog vi bussen till kronoparken. Åkte hem till någon Tommy, var där till tre för då kom Daniels mormor och hämtade oss, och körde oss till Bellevue, där Gambrick och Ida var, Anton hade åkt för att hämta Malin&Malin som kom lite senare vid fyra tiden. Vi började dricka lite smått och det tog rejält på mig som inte hade ätit på hela dagen. Lite senare kom Viktor och lite senare än det kom Anna och Jennie, vi(jag) hade as kul! Vid åtta skulle dom till Score på avskedsmiddag, så vi fick gå in till stan eftersom vi missade bussen. Så vi gick och käkade på McDonalds, efter det känndes det bättre och alcoholen hade börjat gå ur, så träffar vi på Malin&Malin, och lite senare kommer Älskling och Anton. Så vi går tillbaks in till torget och dom sticker in på Glada Ankan, Viktor och Gambrick kommer ut och ska åka hem så Anna åker med dom tillbaks till Viktor. Så jag och Jennie stannar kvar och snackar lite med poliser och har det bara allmänt kul. Vid ett tiden tar vi bussen hem :)

michellebryskhe


i'm yours



I fredags var jag bara på första lektionen i skolan, sen gick jag hem för jag orkade inte mer. Vid två tiden mötte jag Anna nere på stan och vi kikade runt lite, sen var klockan fyra och då mötte vi Viktor och hans bror på busstationen. Tog bussen ut till Skattskärr och kollade lite tv. Vid åtta åkte jag hem, var hemma vid nio och käkade lite, sen mötte Älskling mig och vi gick till andra sidan där min granne bor, enligt Daniel så är det min granne, men det kan jag inte hålla med om :) Senare vid ett gick vi hem till mig och somnade.

michellebryskhe

mycket läsning



Ganska skönt att veta att man har någonting att göra när man får tråkigt.


michellebryskhe

bv,



Igår åkte jag och Bv ner till stan innan sista lektionen var slut, skulle fixa/kolla en grej. Därefter gick vi runt på stan ett tag. Vid fyra åkte jag hem för att plugga lite, så jag fick spanskan, engelskan, so:n och bilden klar. Känns jätte bra! Lite senare vid nio tiden åkte jag ner till stan för att träffa Bv igen och vi tog bussen ut till Wåxnäs för att käka på Max. Jag själv hade inte ätit på hela dagen, så det var ritkigt gott. Sen vid halv tio tiden gick vi till Bellevue, tog sin tid men vi hade det iaf ritkigt kul. Och det är det som räknas! Vi träffade Daniel och han fick med oss in, stannade inte längre än till kvart i 11.

michellebryskhe

annablombergg, livet ut!

hockey ikväll



Igår var det nog den längsta, om inte annat tråkigaste skoldagen. Efter skolan åkte jag hem och duschade och gjorde mig iordning, sen vid halv fem tiden åkte vi till Älskling, han bjöd in mamma och pappa på fika. Så dom stannade kvar ett tag, lite senare åkte dom för att handla, så jag och älskling myste och kollade tv. Kvart över tio blev det bussen hem, var hemma vid kvart över elva. Så då blev det dator och tv en liten stund.

Idag började skolan med Nationella i engelska (uppsats) på 90 minuter. Det gick väl ganska så bra faktist! Efter det hade vi matte, och så var det lunch men den var inte så god, så jag anna och farah åkte in till stan och käkade där. Sen missade vi 15 minuter av spanskan, men det är lungt.. Efter den lektionen åker jag ner till stan igen för att möta upp mamma och sen gå till psykologen, första gången jag verkligen inte var nervös, kanske för att allt har ändrats på en sån kort tid, tog bara en vecka och allt blev bra, nu har det gått en månad sedan sist. Gick hos henne i fyra månader ungefär. Och äntligen är det över! Efter det gick jag och mamma för att käka på Subway, sen kollade vi lite butiker och jag fick med mig lite strumpor hem :)

Nu ska jag snart käka lite Amerikanska Pannkakor, sen kommer Anna och lite senare kommer Älskling, vi ska kolla hockeyn Frölunda- Hv71. Jag hoppas på att frölunda tar hem vinsten med 2-1 (y)

michellebryskhe

heartless

Hela den här veckan känns jätte jobbig, har jätte mycket att plugga till. Och det kommer jag verkligen inte ha tid till, så känns inge bra alls! Men jag ska försöka göra mitt bästa, jag lovar! Mode tidningar hoppar ner i brevlådan hela tiden, känns lite stressigt nu med tanke på att jag har fått jätte många som jag ens inte läst ut än, men ändå kommer det flera hela tiden, måste ta tag i det där och läsa ut dom från Januari och Februari ;)

Annars så har väl dagen vart bra, skolan kan jag inte direkt hålla med om att den var bra, men helt okej. Har snackat med lite folk nu så känns bättre, hoppas bara att dom håller det dom säger. När jag slutade så kom älskling och mötte mig på skolan, så vi gick tillsammans hem till mig och såg på en film, pratade lite också. Efter det vid sju tiden åker vi till Bellevue och ser hockey med Gambrick och Ida. Efter den kommer Gambricks pappa och hämtar oss, så jag och älskling får skjuts ner till stan där vi väntar i en timme på att hans buss ska komma.

michellebryskhe

jag älskar dig Daniel!

Söndag







Söndag:
När vi hade kommit hem ifrån McDonalds, var vi inte så trötta så jag passade på och duscha, men lite senare vid nio tiden blev jag jätte trött så jag somnade, ställde klockan på ett som jag ens inte hörde men Anna väckte mig halv två. Gjrode oss iordning och städade lite, sen vid fyra tiden åkte vi hem. Så jag åkte med mamma till Edsvalla lite senare en snabbis. Därefter gjorde jag faktist inte så mycket.

michellebryskhe

Lördag





Lördag:
I lördags vaknade vi alla vid ett tiden, gick upp då och gjorde inte så mycket, alla var så sega. Men Viktor drog typ vid två-tre. Lite senare vid fem tiden kom någon kompis till Daniel, vid sex tiden drar dom för att hyra film, sen drar dom hem till han Alex, för att kolla på filmen. Jag och Anna gör inte så mycket mer än att ta det lungt, vid ett tiden somnade jag men vaknade lite senare vid tre tiden, då gick Anna för att sova, så vi turades om för att kunna hålla oss vakna, så jag satt vid datorn till sju på morgonen, för då väckte jag Anna och så gick vi till McDonalds för att käka frukost, skojja inte att det var riktigt gott! :)

michellebryskhe

Fredag










Fredag:
I fredags hämtade vi Anna vid 6 tiden och åkte till lägenheten för att lämna lite saker, sen gick vi och handlade lite mat. Efter det kikade vi lite tv och satt vid datorn, vid sju tiden mötte vi upp Viktor, vi hade riktigt tråkigt så vi gick och köpte godis en snabbis, vid nio tiden börjar vi laga Tacos, som vi sedan också äter utan Daniel, som alltid ska dra ut på tiden och komma senare. Han kom vid tio så jag mötte upp han vid Statiol då, så vi gick in och handlade lite snacks, samtidigt så passade vi på att prata lite också. Sen gick vi tillbaka till lägenheten och då käkade han, lite senare kikade vi på en film som vi ens inte kollade klart på för att den var helt lila, så vi sket it. Jag och Daniel somnar iaf vid ett och vaknar någon timma senare, sen somnar vi alla fyra vid fem tiden.

michellebryskhe

shit happens

Igår vid halv fem åkte jag ner till stan för att möta Anna och Daniel, och Jennie var med också. Vi skulle till Wåxnäs, fast först Apoteket, så Daniel och Jennie kollade Daniels bussar hem, så jag och Anna tog bussen ut till Wåxnäs där vi köpte godis för 59:- Som jag verkligen ångrar nu, men nu är det gjort och vi skulle ändå köpa godis idag. Och när vi är där så ringer Brodin, så vi tar bussen in till stan för att möta Elin, går iväg för att träffa några, sen in till stan igen, där jag och Anna tar bussen hem till mig, jag pluggar NO en stund och vid tio går vi till Pakki & Brodin, men som vanligt vågar dom inte öppna dörren, så vi går hem. Jag försökte lägga mig tidigare idag, men det funkade inte. Så belv sent ändå. Men det gick ganska bra för jag kom ju ändå upp idag..

Skolan idag har vart superbra, började med NO provet som jag missat 6 gånger, och nu äntligen är det gjort. Sen rann dagen bara iväg, nu sitter jag här och har nyligen käkat, ska snart börja packa lite saker jag ska ha med mig, om ni tänker efter tror jag ni vet vart jag ska? men så duktiga är ni nog inte förstårs. Så jag skriver om det imorgon.

michellebryskhe

förlåt älskling för att jag misstrodde dig, jag älskar dig!


bvf

Igår började jag dagen med en sovmorgon, vaknade halv tio och var i skolan vid halv elva, efter skolan åkte jag och Anna direkt ner till stan för att möta Älskling, Gambrick och Viktor. Inte så långt efter kom också Jennie, vi kollade runt och jag köpte en ny tröja, träffade också Daniel, Elin, Sanna och Dawe. Provade på lite äckliga saker, som ens inte funkade. Det var lite kul! Sen gick vi alla till Mcdonalds för att käka, blev inte så mycket mat, men där träffade vi iaf på Sara och Sandra. Efter det att vi hade käkat följde vi med Gambrick till busstationen för att han skulle hem, och viktor hängde på, Jennie tog bussen hem, Jag Anna och Älskling tog bussen hem till mig, käkade och nördade lite. Vid nio tiden fick vi skjuts ner till stan av mamma, där jag och Älskling tog bussen till Edsvalla, (Anna åkte hem) Vi gjorde lite mat och kollade film, lite senare la vi oss för att sova.

Imorse försov vi oss nästan för att jag ens inte hörde att klockan ringde, men vi var iaf vid bussen 11 över 8 och den hade visst redan åkt iväg, så vi gick hem igen och kollade lite tv, tills nästa buss kom kvart över 9, så vi åkte in till stan och vidare med trean till skolan, men Daniel fortsatte ända hem till Jennie, skolan var helt okej, missade två lektioner och somnade nästan på so;n. Sen vid två tiden hade jag Utvecklingssamtal, och det känns jätte bra med Spanskan nu. Sen åkte jag hem och har nyligen käkat, ska ta bussen 20 över ner till stan för att möta Anna och kanske Daniel.

michellebryskhe

everytime we touch





Nu sitter jag här i myskläder framför datorn och äter varma mackor med smällt ost på och dricker varm O´boy. Samtidigt som jag har tänkt att skriva om min dag för er, idag var jag faktist i skolan i tid och det känns jätte skönt att för en gångs skull komma i tid, halv tolv åker jag, Anna och Farah ner till stan för att fixa lite privata grejjer och kika runt på stan, jag stannar också och käkar på Subway en snabbis, jag hittade en massa kläder på stan som jag vill ha, men vi får se hur det blir med den saken, pengar på fredag! Vid två tiden tar vi bussen hem och hemma hos mig väntar älskling, vi gör inte så mycket utan sticker över till andra sidan där tydligen någon bodde som Daniel kände, så vi kollade när Gambrick och två andra spelar tv spel, lite senare drar vi hem och myser. Vid sex tiden hör Anna av sig så vi går upp till Rud för att möta henne, i samma veva åker Daniel hem, så jag och Anna drar ner till mig, hittar på lite bus och går ut på en promenad. Sen vid tio tiden åker vi ner till stan för att möta Mira, sen blir vi skjutsade till Wåxnäs för att dom ska ha cigg, sen ner till stan igen och hem.

Nu är jag jätte trött och borde gå och lägga mig, har två prov imorgon som jag har tränat till jätte mycket, men ingenting kan jag och ingenting har fastat, vi får se hur det går. Godnatt..

michellebryskhe

my days

Fredag: I fredags drog jag ner till stan vid sju tiden ungefär och mötte Anna, sen tog vi bussen hem till Mira, men dom hade inte kommit hem än så vi väntade och efter ett tag kom dom. Dom gjorde sig iordning och lite senare mötte vi Ida och Louise, vi gick ner till stan och tog bussen vidare till Skåre på förfest, den blev inte så lång varig, eftersom vissa inte kan hålla koll på alcoholen och spyr.. Så Anna åkte med Sebastian och Chrsitoffer ner till stan,  jag Mira och Amanda stannade kvar för att hjälpa till och städa, sen fick vi skjuts in till stan och väntade en timma på att Nicklas skulle komma, vid ett tiden tog jag bussen hem.

Lördag: I lördags eftermiddag åkte jag hem till Älskling som hade kommit hem ifrån sthlm på natten, där var det också en massa folk,. vi gjorde inte så mycket. Vid tio tiden kom det en taxi och hämtade oss, såklart hade de inte räknat med mig, så vi fick tränga in oss fyra styckta i baksätet, det gick superbra! Dom skulle till Score för att Bowla och där är det ju 18 år så jag kom inte in, så jag och älskling gick till Mcdonalds för att invänta bussen hem till Färjestad.

Söndag: I söndags vaknade jag vid elva tiden och låg vaken tills Älskling vaknade, vi kollade på film till två tiden, sen vid ungefär fyra tiden kom hans mormor och hämtade oss för att köra oss till Bellevue, Daniel skulle hämta sina saker, sen åkte vi vidare till Edsvalla, käkade lite och kollade på tv. Försökte plugga lite på no;n också.. Det gick inte så bra! Vid ett tiden gick vi och la oss.

Idag var det meningen att jag skulle hinna med kvart över nio bussen hem till Karstad, men det var då vi gick upp ist, så jag käkade lite frukost och tog sen bussen in till Vålberg kvart över tio och bytte där till kd, var i stan vid elva tiden och tog bussen direkt till skolan, kom 20 över 11 ungefär, och då var det lunch, så jag hade bara två lektioner. Vid halv tre slutade jag och då kom mamma och hämtade mig för att vi skulle handla lite. Någon timma senare skulle jag möta upp Daniel och Jennie, vi följde Jennie till bussen och gick sedan hem till mig. Käkade lite mat och drog senare upp till Rud för att möta Jennifer och Cicci, sen kom Anna och Jennie, så vi gick hem till Jennie och var där till elva ungefär.

michellebryskhe


naive

Idag fick vi sluta en halv timme senare än vanligt, för att vi hade Yngves Danskurser, med alla niorna! Det är så tråkigt att dansa vals.. men sista halv timmen mådde jag inte så bra, hade jätte ont i huvudet och mådde illa. Så jag fick sätta mig vid sidan och en lärare hämtade ett äpple åt mig eftersom jag itne hade ätit på hela dagen (y) efter det blev det faktist bättre, men jag orkade inte vara med för det. Jenny och Petra gjorde mig sällskap hem. Och nu sitter jag här! Ska försöka plugga nu faktist har någon timma på mig, får verkligen inte sabba det här nu, för då ligger jag illa till. Nationella i Engelska idag gick verkligen inte bra, trodde läsförståelsen skulle vara enklare än hör, men det var verklgie tvärt om.. Lite senare ikväll ska jag hem till Mira och Amanda, vi får se vad som händer där. Saknar också min Daniel jätte mycket, han åkte till sthlm igår för att åka på kryssning, förmodligen kommer dom hem imorgon, och jag hoppas verkligen att det inte blir så sent!

michellebryskhe

i'm yours

Skolan blev ju såklart halv tio, med en lektion. Sen blev det bussen ner till stan för att möta Sofia och Lina, men Lina dissade.. Så jag träffade Sofia, Angelica och två till jag ens inte mins namnet på. Vi gick till Tingvallagymnasiet för att kolla ÖFA-mässan, som inte var ett dugg bra, men ändå stannade vi kvar. Gick också till deras matsal för att käka, pannkakor. mums! Sen blev det stan ett tag, hittade massa saker/kläder jag ville ha, men jag får inga pengar förrens den 20;de :/ Aja, så är det. Sen vid fyra tiden kom mamma och hämtade mig och fia, för att köra oss till Bellevue så att vi kunde betala våran pizza vi köpte igår.. Därefter åkte vi hem, och jag skulle egentlige plugga, men det går inte. Får ta det under helgen eller något. Har missat två prov nu, inte bra!

Imorgon har vi nationella i engelska så vi börjar klockan 9, sen vid halv tolv har vi Yngves Danskurser. Efter skolan ska jag förmodligen vara med Mira och Amanda. Vi får se vad som händer. puss..

michellebryskhe

love you


Sofia, jag och Älskling!

Jag funderar på en blogg paus, men det skulle jag inte orka! Så det blir inlägg lite då och då..

Igår försov jag mig rejält, var i skolan vid tolv tiden. Hade bara två lektioner.. Så jag tog bussen hem till min Daniel och eftersom dom var på bergvik så joinade sofia mig dit. Sen kom Anton och Ida? så jag fick gå in, men däremot gick Sofia till någon annan. Efter ett bra tag kom Daniel, vi gjorde inte så mycket, myste och kollade hockeyn, när första perioden var slut gick jag för att möta Sofia, så vi köpte en pizza. (och ska betala den idag) Efter det gick vi hem till älskling igen, kvart i tio skulle vi ta bussen hem, men missade den i sista sekund, Sofia fick skjuts av en kompis men jag gick tillbaka till Älskling, så kom mamma lite senare!

Idag börjar jag halv tio, för att första lektionen är inställd (y) är där i en timma ungefär, sen vid elva tiden kommer Lina och hämtar mig så åker vi ner till stan för att möta Sofia, sen blir det tingvalla gymnasiet. Efter det åker nog jag och Sofia för att betala pizzan, ska sola idag också.. Får se vad jag hinner med! Ha en jätte bra dag, pusspuss..

michellebryskhe

michellesaknarredansindaniel <3

dead & gone

Skolan igår var faktist helt okej, men ganska dryg. Hade två lektioner och yngves danskurser. Det är verkligen det värsta, Yngves Danskurser? Aja, inte lärde jag mig att dansa iaf. Efter skolan tog jag bussen med farah ner till stan, köpte ny mascara och lite sånt, åkte hem till halv fem för att käka lite. Vid sex tiden fick jag skjuts till älskling för att kolla hockeyn med han och Anton, frölunda tog hem segern! Efter hockeyn skulle jag egentligen åka hem, men ville inte lämna min Daniel så stannade kvar, vi såg på film och somnade inte förrens vid halv fem :)

Idag så hade Daniel ställt klockan på sju, inte ville han gå upp, så jag lät han få sova. Gjorde mig iordning lite snabbt och tog kvart i åtta bussen in till stan, för att sedan fortsätta vidare till skolan, jag kom precis i tid. I övrigt var skolan riktigt dryg idag, men den har gått fort! Det är bra, nu ska jag nog försöka plugga, har massor med saker som ska in i slutet på veckan, får se om jag orkar. Kanske ska träffa Anna lite senare också. Ha en bra dag!

michellebryskhe


lite bilder från helgen

Lite bilder från helgen vill ni väl se?




ångest efteråt?


oja!


älskling och jag, hockey på G

älskling hela dagen


Anton och Älskling


Hej bloggen! Pappa skjutsade mig till Bellevue vid tre tiden idag, direkt när jag kom dit åkte jag med Anton och Älskling till Bergvik för att köpa en sax som Daniel skulle fixa till håret på Anton med, det blev faktist bra! Lite senare kollar vi på film och myser. Efter den börjar Anton och Daniel med maten, och det blev jätte goda pannkakor. Anton blev sugen på öl, så vi gick till pizzerian. Kvart i nio tog jag bussen hem, fick sällskap i telefonen med Anna, och halva vägen med buss av Jacob, Tack! Var meningen att jag skulle se Beck, men blev inget av, lite då och då. Nu ska jag nog snart sova, det behövs nog..

Imorgon drar jag nog ner till stan efter skolan och möter älskling, så får vi se vad vi hittar på! <3

michellebryskhe


sena dagar

Godmorgon?! Mamma väckte mig före tolv men jag orkade verkligen inte gå upp förrens vid ett, eftersom jag la mig vid fyra tiden. Jag har iaf nyligen kommit ut ur duschen. Ska snart äta frukost. Haha, jag vet.. lite sent! Sen blir det att göra sig iordning och maybe dra till älskling. Vi ses senare, ha en bra dag. pusspuss..

michellebryskhe

michelle'hjärta'daniel

Gud va tiden rinner iväg, nu har jag inte skrivit på ett tag. Jag har verkligen inte tid längre. Men jag hoppas ni nöjer er med lite då och då!

Torsdag; I torsdags var det ju meningen att daniel skulle komma och möta mig efter skolan, men så blev det inte. För han skulle klippa sig, så han kom till mig vid sex tiden istället. Vi kollade på tv och myste!

Fredag: I fredags kom daniel och hämtade mig vid två(?) tiden, vi åkte ut till Bellevue. Efter ett tag åkte Gambrik, Simon och Anton till bolaget så jag och älskling fick vara för oss själva ett tag. Lite senare kommer dom.. Jennie och Elin också. Och hela tiden väller det in folk, blev fest och lite slagsmål på det.. Men det blev inte så allvarligt. Mira kom dit också, jätte kul att vi äntligen fått "pratat ut" om man ens behöver säga så, med tanke på att det ens inte behövdes. Men det känns skönt! Jag och älskling fick skjuts av Gambriks pappa hem, vi kollade lite tv men la oss för att sova klockan tre.

Lördag: Jag och älskling blev  "väckta" av att Anton ringer mig, och vill att vi skulle med till bolaget. Då var klockan två, så det blev att göra sig iordning jätte snabbt och gå ut till bilen. Vi åkte till bolaget, men jag och älskling gick in för att köpa chips istället. Åkte till Bellevue och Gambrik kommer efter ett tag, men drar ungefär lika snabbt. Vi kollade hockeyn frölunda-luleå och förlunda van! :) Vid nio tiden kommer Sandra och Mimmi, så vi kollar film. Och halv två kommer mamma och hämtar mig.. (Jag tappade också min mobil i disk vattnet, så det hörs jätte dåligt när man pratar i den)

Jätte mysigt har det varit och bilder kommer väl senare, daniel <3

michellebryskhe

in love

Oj, oj, ojdå! Nu var det ett tag sen jag skrev här i bloggen, jag har verkligen inte haft tid att sitta vid datorn alls dom här tre dagarna. Så nu får ni reda på lite smått av vad jag har gjort :)

Tisdag; Skolan var helt okej, men jag och Anna gick hem före sista lektionen. Sen runt fyra möttes vi uppe på rud för att ta bussen ner till stan tillsammans, hon skulle nämnligen kolla på lite smink, men vi var inte där nere så länge, för halv sex? tog jag bussen hem till Daniel på Bellevue, där var också Jennie och Gambrick. Vi började kika film "beerfest" tror jag den hette, den var faktist bra. Jennie och Gambrick drog hem lite senare efter åt att jag hade kommit. Jag själv hade det jätte mysigt med Daniel och mamma kom och hämtade mig kvart i elva.

Onsdag; Jag försov mig med första lektionen men var på skolan klockan nio, då vi alla skulle ta bussen ner till Arenan för att kolla teater, den var verkligen inte alls bra. Innan det hade dom sagt att spanska lektionen var inställd så vi började igen halv två, så Jag, Anna och Elin tog bussen ut till Bellevue, glömde bort tiden och stannade kvar där till kvart i tio. Jätte mysigt var det.

Och idag då.. Jag försov mig ganska mycket idag, var i skolan halv elva, men det var ingen fara, missade bara två lektioner som ens inte påverkas av betygena. Daniel skulle komma och möta mig nu när jag slutade, men han var tvungen att klippa sig så vi ska ses vid fem istället :)

mmichellebryskhe

daniel<3

mer bilder från bellevue




mer snö..



Nu räcker det med snö tycker jag! Sist det snöade var första dagarna på sportlovet (om jag minns rätt), och då hade vi ungefär 30 cm med snö, och hur mycket har vi nu? Ännu mer! Ja, men visst det är jätte mysigt med snö, men det är kallt och Julafton är redan över, och då är det inte lika kul med snö. Nu är det Mars och det innebär vår. Och 28 dagar kvar till nästa lov, gud vad jag längtar, redan då kan det ha blivit mer vår!

Idag var det ju skola igen, kändes fakitst riktigt jobbigt. Men skoldagen i sig var faktist bra. Vi fick sluta 13.25 för att vi kommer gå längre nästa vecka eftersom Yngves Danskurser kommer då ;( Det tråkiga med dagen var nog att jag fick reda på att vi har No prov redan nu på fredag, prov? vadå vi har ju inte jobbat så mycket med evolutionen, jag har inte lärt mig någonting alls! Känns jobbigt, måste plugga på. Annars så har dagen i sig varit lugn..

Imorgon blir det stan med annablomberg, sen åker jag hem till daniel för att prata lite och kolla på film :)<3

michellebryskhe

-.

Hallådär, gårdagen var mycket bra! Jag vaknade vid tolv men gick inte upp förrens ett, käkade frukost och gjorde mig iordning. Vid sex tiden fick jag skjuts in till bellevue, där det var en massa folk. Jag drack ingenting på hela dagen fakitst, hade ingen lust. Halv tolv tog dom taxin in till stan, och jag, Anna, Jennie och Sandra tog bussen in till stan och bara väntade på att trean skulle komma så vi fick åka hem, jag följde med Anna hem, så mamma kom och hämtade mig där vid ett.

michellebryskhe

RSS 2.0