with you


"D" Daniel Nilsson, jag älskar dig!



Idag började jag dagen med skola. Tisdagar är jätte långtråkiga.. Man har så tråkiga, långa lektioner. Men gör man dagen roligare än vad den kan bli, så går det snabbt. Efter skolan åkte jag och Anna hem till mig och direkt ner till stan, fixade nytt bankkort eftersom mitt krånglar.. Direkt efter det åkte jag hem till mig. Hade lovat mig själv att ha en "pluggar" dag, det gick inte så bra. Men jag gjorde iaf lite utav det jag skulle. Så blir att sitta hemma imorgon med.

michellebryskhe

Snart är det valborg och då kommer också älskling hem, hur bra kan det bli?
Saknar han något enormt! Daniel Nilsson <3


state of play


Jag och Anna



Igår hade vi studiedag, så jag gick upp vid tio tiden för att duscha och göra mig iordning, när klockan var ett satt jag nere i stan och väntade på Sandra. Hon kom med bussen några minuter efter mig. Vi kikade runt i butiker och pratade. Lite senare får vi sällskap av Gambrick, Håkan & Viktor. Inte långt efter det kommer Anna. Så vi går alla för att fika på Melkers. Någon timme efter det var klockan fyra och då åkte alla hem, förutom jag och Anna. Vi stannade kvar inne i stan för att invänta bion. Gratis förhandsvisning och dom hade förmodligen gett ut många biljetter, så vi ställde oss i kö ganska så tidigt för att få en bra plats. Och vi var först och fick en jätte bra plats! Filmen hette "State of play" och jag kan verkligen rekomendera er att se den, för det var grymt bra. Ganska så spännande. Ni vet "nej gå inte in dit!" Efter filmen tog vi bussen hem till mig, köpte varsin kebabtallrik och käkade. Det var grymt gott, med tanke på att jag inte hade ätit någonting över huvudtaget på 9 timmar. När vi käkat klart tog vi det lungt en stund innan vi gick till Håkan för att färga hans hår, fick inte direkt se resultatet för jag gick hem innan han skulle skölja ur det..

michellebryskhe

Daniel Nilsson <3


lite bilder kommer också såklart

Bilder från grillningen :)















Bilder från "sommarstunderna."







Köpte jeansjackan, och är supernöjd!




untouched

Nu kommer det bli ett lååång inlägg, men jag har inte haft tid att skriva om dagarna den här veckan..

Tisdag:
I tisdag var jag fortfarande hemma och var sjuk, men det hade blivit lite bättre. Anna kom till mig vid tolv tiden, så vi tog bussen ner till stan vid halv ett och mötte Älskling vid halv två. Kikade runt och fikade lite. Vid halv fyra drar vi hem till mig och tar det lungt ett tag, men anna blir hungrig vid åtta tiden så vi tar bussen ner till stan och käkar på McDonalds, därefter möter vi Mira och pratar lite med henne. Sen vid tio tiden tar vi bussen hem och går till Håkan för att möta upp Älskling, därefter drar jag och Älskling hem och sover.

Onsdag: Jag och Älskling gick upp ganska så tidigt idag, Anna kom till mig vid 9. Så vi tog bussen ner till stan och mötte upp Håkan, David och Gambrick. Sen gick vi till tingsrätten för att kolla Älsklings rättegång, jag var jätte nervös. Men det gick väl sådär. Den tog inte så lång tid, så vi väntade där ett litet tag för att kolla hur det gick för en annan. Lite senare åkte jag och Anna hem till mig och fixade pengar, tog nästa buss ner tillbaka till stan igen. Mötte upp grabbarna och gick till busstationen, för Älskling tog bussen hem vid fyra tiden och de andra åkte hem. Så jag och Anna gick och hämtade ut biobiljetter. Sen åkte vi hem till mig och bara tog det lungt.

Torsdag: Gick till skolan idag.. Och började dagen med nationellt prov i matte, gick mycket bättre än jag trodde. Därefter var det lunch och då åkte vi ner till stan för att käka, och snabbt tillbaka, skulle vi se på en 3 timmars lång film från Andra Världskriget inne på Nobelgymnasiet. Efter den fick vi sluta så jag och Anna åkte ner till stan för att möta Älskling, träffade på Amanda och gick runt med henne en stund istället. Sen kom Gambrick och Håkan, och lite senare kom Älskling.. Men det blev istället att jag umgicks med Anna och Robin. Vi fixade lite saker men jag och Anna åkte senare till Bergvik för att käka, men det blev inte så, så vi åkte till Wåxnäs och kollade gymnasieförumet, som var jätte dåligt! Så vi åkte tillbaka till stan för att käka där istället. Sen åkte vi hem.

Fredag: Skolan gick jätte snabbt och jag fick göra nationella i engelska muntligt. Det gick jätte bra! Efter skolan åkte jag och Anna hem till mig, sen drog vi ner till stan och köpte kläder. Annars hade vi bara det allmänt mysigt vid pråmen. Fastnade i hissen inne i tingsrätten också. Men sos fixade ut oss.. Sen gick vi och handlade mat inför grillkvällen och åkte hem för att göra iordning. Gambrick, Jennie, Elin & Ida kom och hälsade på en stund också. Några timmar senare kom Mira och Amanda för att börja grillkvällen med mig och Anna, Vi hade det riktigt mysigt. Synd att inte Älskling var med :( Gambrick och Håkan kom till oss lite senare och gjorde oss sällskap nästan hela kvällen. Men när det blev för kallt drog vi till Håkan. Sen åkte vi alla in till stan, men dom drog till krogen och vi andra drog på någon sug fest på Herrhagen. Vi åkte hem med ett bussen istället. Skulle på ef hos Håkan, men jag var för trött för det.

Lördag: I lördags började jag och Anna dagen med att dra till i2-marten. Skulle köpa ett armband med Daniel på, men sånna fanns inte :( Så vi gick in till stan och satte oss vid pråmen med en god glass i handen. Därefter åkte vi hem för att käka grillat. Vid nio drog vi tillbaka till i2 med Jennie och Amanda, dom åkte en karusell och sedan åkte vi hem igen. Jag och Anna gick till Håkan en stund.. Men drog hem vid halv två.

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt, jag är jätte trött och har ingen ork till någon ting. Har städat lite iaf, så det känns skönt. Solen börjar titta fram nu också, det har den inte gjort på hela dagen. Annars så har hela helgen varit perfekt med sol och 20+ Sånt vill vi ha mer av! Älskling är i Varberg nu också, men ska nog snart åka vidare till Oslo med Anton. Saknar han jätte mycket!

michellebryskhe

Daniel Nilsson <3

Läppbalsam

 


Funderar starkt på att köpa dessa läpp balsam, som finns på bluebox.se. Men det jobbiga är att det blir 107 kr för båda. Det blir dyra läpp balsam. Men söta är dom!

michellebryskhe

beautiful

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt, eftersom jag varit sjuk i en hel vecka nu så var det skönt att bara få ta det lungt idag. Har hunnit med lite Mode tidningar som jag ligger efter med, funderar på att städa lite också. Hade jag haft pengar nu hade jag tagit bussen direkt ut till Älskling..

michellebryskhe

Daniel Nilsson <3


fly on the wall



Fredag:
I fredags kom Älskling hem till mig vid 11 tiden och väckte mig. Jag gjorde mig iordning och började packa medans han bara satt framför datorn. Lite senare kommer Anna. Vid fyra tiden åker vi mot Lindesberg, var framme vid sex och då blev det käk. Vi gjorde inte så mycket. Spelade spel lite senare "Hur fan visste du?" tror jag det hette, jätte konstiga frågor var det och jag kunde inte en ända fråga jag fick.. Men det var kul. Drack gjorde alla också, jag med i början, men senare orkade jag inte mer. Älskling, Anna och Jag sov i en husvagn och det var jätte läskigt för det var hela tiden någon utanför husvagnen som höll på, så jag och Anna somnade inte förrens efter fem. Men innan det kom Per för att hjälpa oss, så vi kollade runt och allt. Men hittade ingen.. Så efter det vet/tror vi att det var husvagnen.

Lördag: I lördags vaknade vi ganska så sent, men vi gick upp och gjorde oss iordning. Hela dagen var bara en ritkgit mysdag. Jag har började blivit lite mer frisk. Men smittat ner Anna och Älskling.. :/ Lite senare mot kvällen blev det kortspel. Tog jätte lång tid så vi slutade upp i mitten för att gå och sova. Men jag och Anna var vakna till fyra-fem.

Söndag: Älskling väcker oss när han går upp, så vi hänger på och gör oss iordning, Käkar lite frukost och bara tar det lungt, vid fyra bilar vi hemåt. Stannar i Karlskoga för att käka på MAX och sen vidare hem. Vi lämnar av Anna hemma hos henne. Sen bilar vi hem till oss och gör inte ett skit, Älskling åkte hem vid åtta. Annars har jag bara städat, packat upp lite och duschat. Fixat lite andra saker också..

michellebryskhe

Daniel Nilsson, du är mitt allt.
Jag älskar dig mest!

rehab

Idag har det inte alls hänt mycket, vaknade upp med en jätte ond hals, men annars så har jag mått ganska så bra idag. Jag har haft ork till att äta och göra lite andra saker. Så det känns skönt. Har vart hemma hela dagen, även om jag inte orkat så har jag varit tvungen, för jag vill ju bli frisk tills imrogon. För då åker jag, Älskling, Bv och mina föräldrar till mina kusiner i Lindesberg och hälsar på över helgen. Så vi kommer inte ses förrens på Söndag.

Ha en riktigt trevlig helg!

michellebryskhe

lite bilder från dagarna

Jag förmodar att ni vill se lite bilder fårn dagarna också,
lägger ut några nu..
























mmichellebryskhe

i'm not pop

Torsdag: I torsdags åkte jag ner till stan direkt efter skolan, mötte upp min syster som jag inte träffat på jätte länge, vi kikade runt på stan och jag köpte mina efterlängtade solbrillor. Lite senare gick vi till Waynés för att fika, träffade mira en stund gjorde jag också. Lite senare bar det av till torget där det var 16000 människor. Eftersom färjestad tog SM-guldet. Vi stog ganska så långt bak, men efter det att fbk spelarna hade kommit gick vi till Waynés igen.. Lite senare kikade vi runt på stan med Jennie och Anna. Sen skulle sis åka hem, så jag och Anna tog bussen hem till henne, packade lite och gick ner till mig. Käkade och tog det lungt ett tag, sen vid elva tiden gick vi ner till Norrstrand där vi lånade min farmors lägenhet igen. Jätte mysigt hade vi! (Min ödla dog i dag också)

Fredag: Jag och Anna gick upp vid nio tiden och gick till McDonalds för att käka frukost, sen gick vi hem igen och bara tog det lungt, lite senare vid tolv somnade jag rejält, vid halv fyra tiden vaknar jag igen och då somnar Anna, men vid sex tiden börjar vi städa och går hem mot mig. Käkar och börjar prova kläder inför morgon dagen. Lite senare vid elva tiden kom Johan och hämtade oss, vi gjorde inte alls mkt

Lördag: Anna kom till mig ganska så tidigt, vi tog det lungt och lyssnade på musik i massor. Började göra oss iordning och käkade påskmat med familjen. Vid sex tiden kör pappa upp oss till min syster som är på Stockfallet där det skulle vara en maskerad fest, men jag var inte direkt utklädd, men sa till alla att jag var Mary-kate/Ashley olsen. Det kom folk hela tiden och det var verkligen jätte kul, har nog inte haft så här kul på jätte länge. Bästa händelsen 2009! Vi festade från 18-02 för kvart över två tog jag och Anna bussen in till stan för att käka mat på McDonalds, sen vid halv tre tog vi bussen hem till mig och la oss för att sova. Mycket värd dag!

Söndag: Anna och jag vaknade jätte bakfulla, åkte in till stan och mötte Mira, snackade lite med henne och mötte lite senare Amanda. Vid fem tiden tar jag och Anna bussen ut till Wåxnäs och går in till Bellevue, drar till pizzerian för att köpa kebab, som vi var jätte sugna på. Sen gick vi hem till Anton. Där älskling var som jag inte fått träffa på en hel vecka, jag har verkligen saknat han enormt mycket. Vi myste i mängder och tog det lungt, vid tio tiden tog vi bussen hem.

Måndag: Älskling och jag vaknade ganska så tidigt, men gick upp mycket senare. Duschade och gjorde oss iordning, sen skulle vi ner till stan, men gambrick hämtade oss istället. Vi mötte upp Ida och gick till Berglund sen efter en stund kom Anna. Lite senare kom Anton med en tjej och vi alla skulle fika men allt var stäng i stan, så vi åkte ut till Bergvik ist. Lite senare åkte Anna och jag hem till mig för att käka och packa lite saker, vid åtta tiden var vi vid orrholmen där alla andra var och spelade fotboll. Halv nio kom älsklings mormor och hämtade oss, så vi åkte till Edsvalla och kollade lite film och myste.

Tisdag: Älskling hade ställt klockan på tio, men vi gick upp senare än så. Gjorde oss iordning och käkade lite. Hade fått ännu ondare i halsen idag, det började redan i lördags, men idag kunde jag knappt prata. Vi missade bussen in till stan så mamma kom och hämtade oss, för jag mådde verkligen jätte dåligt. Vi lämnade Daniel i stan eftersom det var dit vi skulle, men jag var tvungen att åka hem för att vila mig, så det blev tv med Ben&Jerry's glass! Fem timmar efter det mådde jag bättre så jag fick skjuts ner till Norrstrand, och mötte Mira och Nicklas, kände att jag var tvungen att prata ut med Mira lite, har vart lite mycket nu. Efter det kändes allt mycket bättre, Nicklas drog hem, så jag och Mira gick in till stan, mötte upp Anna, Jennie och Elin. Sen drog dom, men Anna kom tillbaka så vi gick till Berglund för att möta Daniel, ville prata med han men blev inte så.. Sen kom Jennie och hämtade Anna. Så jag och Mira gick in till stan igen och mötte Malin&Malin som kommit till Karlstad. Lite senare kom Daniel och alla dom andra. Mira åkte hem och jag hängde med dom andra till Skåre på nån weard "fest" Halv ett kom mamma och hämtade mig Malin&Mailn.

Onsdag: Imorse var det meningen att jag skulle möta Älskling, Malin&Malin i stan klockan tolv, men när jag vaknade hade jag jätte hög feber (39.5) och halsen hade blivit 100 gånger värre, så jag stannade hemma i min säng, vid sju tiden orkade jag verkligen inte ligga kvar i min säng så jag har suttit lite vid datorn. Det är så typiskt mig att bli sjuk på lovet. Det blir jag alltid! :/ Men mamma gjorde min dag bättre, så nu har jag fått 2000 av henne och är inte fattig längre. Blir att shoppa massa kläder. (vi sålde också våran husvagn igår, som vi haft i 7 år)

michellebryskhe

Daniel Nilsson, jag älskar dig!

hela världen är så underbar



Skriver om torsdag och fredag imorgon :)


Men tänkte bara berätta att jag kollade i mammas garderob av en anledning (som ni får veta imorogn). Och hittade ett par riktigt slitna jeans som hon hade när hon var ung. (på 80-talet) Så provade jag dom, och verkligen älskar dom, det ända felet är att det är så hög midja så att man får en mormor rumpa. Men det går att dölja ;) Allt det slitna på jeansen och dom ihopsydda lapparna har hon gjort helt själv..

michellebryskhe

stronger



Det är så mysigt med sol, man blir så glad!
Snart är det sommar. lalala

michellebryskhe

someday

Måndag: Försov mig som vanligt, och det börjar inte kännas så bra, missar så mycket i skolan nu och lärarna är inte så glada på mig. Anna hängde med mig hem efter skolan, så vi käkade och stekte lite i solen. Jätte varmt var det ute. Lite senare mötte vi upp Daniel som vi gick en lite promenad med.. Lite senare mötte vi Robin som man inte träffat på två år, sedan han bytte klass ifrån oss.. Vi gick hem till mig och kollade lite tv och tog det lungt.

Tisdag: Idag försov jag mig inte, men var jätte nära på att komma försent. Skolan i sig var faktist helt okej, ganska så dryg men annars helt okej. Hade huvudvärk och var jätte trött hela dagen. Annars så tillbringade jag resten av dagen i mitt rum, med massa pluggande. Så nu börjar jag komma i kapp, och det känns bra! Skulle egentligen träffa Anna lite senare, men det han vi inte..

Idag missade jag första lektionen igen, och jag kan ju säga att mamma är inte alls glad på mig, när jag kom till skolan fick jag en lite utskällning av min lärare. Men sånt får jag ta. Han skickade också hem ett mail till mamma.. Men det orkar jag inte bry mig om. Annars så var skolan bra. Tillbringade dagen som igår på mitt rum, så nu är jag helt färdigt med allt! Har bara svenska provet kvar att göra, men det gör jag isf efter lovet.. Hockeyn började halv åtta också, vi (färjestad) leder just nu, snart börjar tredje perioden, och jag hoppas verkligen på att vi inte släpper in fler mål. För isf blir det SM-guld till oss. Men det får vi veta lite senare..

michellebryskhe

Älskling kommer hem imorgon, gud så jag har saknat honom!

runaway

Anton somnade ju ganska så snabbt inatt, men det gjorde ingenting för jag och Anna roade oss till 100% och hade verkligen jätte kul. Hittade lite nudlar som vi käkade också.. Sen var det bara jag som var uppe, för Anna somnade hon med, så jag gick och la mig vid fem tiden. Vaknade lite då och då, men klockan tio vaknade vi helt och gick upp. Det hände inte så mycket, för jag var riktigt seg. Kvart i 12 kom Daniel hem och Anna åkte hem. Så vid tolv skjutsade Anton hem mig. Nu ska jag försöka plugga lite tills imorgon, sen blir det att träffa Anna igen :)

michellebryskhe

Hur ska jag klara mig utan dig när du åker till oslo? Daniel jag älskar dig!

Lite bilder från inatt







michellebryskhe


öl natt hos anton

Idag vaknade jag och Älskling vid halv tre tiden, gjorde inte så mycket för Anton kom och hämtade honom lite senare. Jag gjorde mig iordning och mötte Anna inne i stan klockan sex, för halv sju tog vi bussen ut till Bellevue för att träffa Älskling och Anton. Vi kollade lite tv och myste, halv nio kom Simone och Linnéa. Och en timme efter det åkte vi hem till mig för att käka lite, sen vid tolv tiden tog jag och Anna bussen ner till stan och gick ifrån stan till Herrhagen, skulle möta Mira för att vi skulle på fest, men hon kom tyvärr aldrig, jätte dålig stil! Så vi gick tillbaka till stan och mötte Anton, sen tog vi taxi tillbaka till Bellevue, så nu är jag på Bellevue med Anna och Anton, vi kollar på en film och dricker lite öl, men Anton har somnat som vanligt, så jag och Anna tänkte kocka lite..

Bilder kommer förmodligen imorgon, hör gärna av er!


michellebryskhe

lite bilder från kvällen

























party like a rockstar

Igår åkte jag till skolan vid halv elva tiden, orkade inte åka dit tidigare för jag hade verkligen jätte onda mens värkar! Så skolan började med att äta pannkakor i mängder, sen hade vi bara tre lektioner. Klockan två slutade vi och jag cyklade hem för att inte göra någonting, klockan tre drar jag och Anna ner till McDonalds för att möta Älskling, Anton och Gambrick. Lite senare åker vi ut till Bergvik för att dom skulle in till systemet, träffade Mira och Amanda en stund också. Sen åkte vi tillbaka till Bellevue, där vi var en stund, för klockan sju går jag och Anna hem, för att vi missade bussen. (Från Bellevue till Färjestad 6km) Det var ritkgit jobbigt. Vi käkar tacos och kollar andra perioden av hockey matchen. Sen börjar vi dricka lite smått, och vid nio tiden kom Älskling, Anton och Gambrick hit. Börjar förfesta lite med dom, hade faktist ritkigt kul. Vid tolv drar Gambrick och Anna. Lite senare drar vi andra ner på en fest på Norrstrand. Var inte där så länge för jag och Nicklas skulle möta Mira vid bussen och direkt efter det var alla tvugna att gå, så jag och Älskling + några andra går in till stan. Där alla andra var.. Det hände inte så mycket, men halv tre åker jag och Älskling hem, men får gå halva vägen för att vi missade bussen.

michellebryskhe

three month





Idag har skolan vart helt okej, men ganska så seg. Klockan tre slutade vi så jag och Anna tog bussen ner till stan för att möta Älskling. Och när jag möter han får jag en bukett med rosor, hur gulligt var inte det då? En månad idag! Jag älskar dig Daniel! Gambrick, Ida och två andra killar var också med, så vi gick till en kina restaurang och käkade, lite senare kom viktor och ännu senare kom Jessica, så vi gick runt lite på stan. Lite senare skulle Daniel köpa busskort, så efter det åkte vi till Bergvik. Kikade runt där, men hittade inte så mycket. Tog bussen in till stan igen och Älskling köpte mat åt mig, som jag då käkade i bussen på väg till Herrhagen där vi möter Ida och Jessica, går till en park och spelar lite fotboll och har det allmänt trevligt, fast jag håller på och fryser ihjäl. Men det är skönt nu när det är ljust på kvällarna och med mer sol! Vi var där till kanske nio halv tio, sen åkte vi alla hem.

michellebryskhe

Daniel Nilsson, Jag älskar dig! 5/3-09

i tried

Måndag: I måndags åkte jag ner till stan och träffade Älskling, Gambrick, Ida och Berglund. Vi fikade på lite olika ställen och käkade mat vid pråmen. Jätte mysigt var det. Träffade på Ida & Jennie ibland lite då och då, så dom gick med oss lite. Senare vid sju tiden åkte alla hem. Och självklart missade jag min buss så jag fick ta den som gick 30 minuter senare..

Tisdag: I tisdags åkte jag Anna och Farah ner till stan vid tolv tiden för att käka mat. Lite senare träffade vi på Älskling och Gambrick, så vi gick runt med dom lite. Anna och Farah åkte tillbaka till skolan men jag stannade kvar ett litet tag till. Klockan två var jag i skolan igen, gjorde inte så mycket men slutade vid tre så då åkte jag och Anna hem till mig för att käka lite, sen kom Älskling. Vi köpte lite godis och bara tog det lungt.



Onsdag:
I onsdags stannade jag hemma ifrån skolan, var egentligen meningen att jag skulle dit, men jag vaknade aldrig av klockan, så jag stannade kvar här hemma med Älskling. Gick på världens fulaste aprilskämt av mamma också! Lite senare gick jag och Älskling en promenad ner till stan, där vi möter Anna och Gambrick, kollar runt på stan och hittar världens snyggaste solbrillor.. Lite senare blev det en promenad hem i det fina vädret igen, (I bara t-shirt. Är det sommar snart kanske?) Käkade lite och tog det lungt.

michellebryskhe

RSS 2.0