sjuk?

hääy.
idag tänkte jag för mesta dels bara sitta hemma. morgonen började bra. men sen vid fyra tiden åkte jag med mamma, pappa och farmor till ikea. där vi käkade och handlade lite saker, jag gick och plocka as mycket. men kom sen på att jag inte hade pengar med mig :) men jag köpte iaf, en stekpanna, handduk och ett glas + två styckna boxar. :) mamma betalade.
senare mot kvällen, kännde jag mig jätte dålig. mådde inge alls bra och gör det fortfarande inte..

sovgott alla, för jag ska iaf snart i säng. puss

mb



old pic.

pearl harbour

kollade nyss på pearl harbour, den var riktigt sorglig i slutet.
och verkligen värd att se.


bowlingen

vaknade halv tio idag. över att vi har fått nya grannar som håller på och river ner hela tomten. äppelträd, körsbärsträd, och en stor jävla fet björk. det står kontainer och "traktorer" på hela gården, och gräsmattan är helt sönderkörd.
men det får jag lära mig att leva med just nu..
har tagit det lungt hela dagen fram tills fem, så gjorde jag mig iordning och cyklade ner till stan,
mötte tjejerna vid nöjesfabriken. alla kom i tid. förutom farah. så vi tänkte börja bowla utan henne.
det gick bra för mig i början, men sen så vände det, och jag blev trea.
när vi spelat klart tio omgångar så gick vi in till stan och käkade på kebabhouse.
riktigt mysigt var det. de flesta drog vid halv nio.
men jag anna och farah var kvar till halv tio. för att farah var tvungen att åka hem.

verkligen en värd dag. första gången på fyra år man hittar på något med tjejerna i F. det är inte alltid lätt att få med dom på något. men den här gången var det mia som fick med oss :)



jag, mia och petra



petra, farah och jag



louise, anna, jag och petra



jag och petra



louise, petra, jag, farah, karro, mia och anna .


ps i love you

hej bloggen,
idag var det en ganska så skön skoldag, men den kändes lång. var meningen att jag skulle börja 9.20 men det blev ändrat igår. så jag började 8.10 och slutade 14.00 istället. känndes bättre :) 
sen blev det hem och mysa framför tv;n ett tag. sen berättade mira att hon inte orkade åka til gruvlyckan på festen, så jag väntade tills mamma kom hem så körde hon mig till mira istället. där vi myste och såg film "ps i love you". den var sjukt bra. sen hämtade mamma mig vid tolv tiden. 
mysig kväll. älskar dig mira <3333333333 


ily<3

hallå,
idag blev det världens längsta skoldag någonsin.
sen när jag kom hem blev det lite tvmys. det är alltid lite härligt med en lugn stund framför tv;n.
sen cyklade jag ner till stan, hälsade på mamma i några minuter och efter ett tag kom mira. så vi gick till wayne´s cofeé för att fika och prata. verkligen mysigt att få prata ut lite. efter någon timma vart vi sugna på druvor. så vi köpte några.

mira du ska veta att jag älskar dig så fruktansvärt mycket. du betyder en hel del för mig. vill aldrig förlora dig. och jag hoppas du känner samma sak. Du är nästan den ända personen jag alltid har roligt med och den jag verkligen kan säga precis vad som helst till. ily <3





söta små flickor.. som snart blir stora



förberädda?

2009 (yy)

hääääääääääy,
blev en sug dag i skolan idag. somnade nästan på engelskan -.-
sen när jag kom hem fick jag plugga hela dagen för att glosorna skulle fastna.. och det gjorde dom.
efter ett tag.
 


bild sen åttan..

physical pain

hej träningsvärk!
idag började vi 8.20 hade verkligen ingen lust att stänga av klockan och gå upp för att göra mig iordning för skolan, men jag gjorde det ändå..
Hade träningsvärk i benen idag, ingen aning om varför.
Imorgon är det över. skönt
engelskan blev nästan en sovpaus. hon snacka bara om betyg, som vi gått igenom 100 gånger.
annars så känns det bra att jag klarade av skolan överhvudtaget idag.
Mira ringde mig när jag kom hem och undrade om jag ville hänga med och se fotbollsmatch, men jag hade ingen ork alls, så jag stannade hemma och pluggade lite. sen åkte jag till wåxnäs och köpte en ny almanacka :)

nu ska jag alldeles strax göra mig iordning för att sova, slutar halv fyra imorgon ;o hade bra. puss

mb



bara för att han är sjukt het.

I kissed a girl
And I liked it
The taste of her cherry chapstick
I kissed a girl
Just to try it
I hope my boyfriend don't mind it

bingo rimér,

hejhej,
idag blev det skola , 8.50 härligt med tanke på att vi slutade 14.35,.
sista lektionen var halv klass, så jag börjar 9.20 på fredagar (h) soft.
efter skolan tog jag och farah en promenad ner till stan, där vi sedan skiljdes åt.
jag kollade runt lite, och är fruktansvärt kär i en peak tröja. men inget köpande innan födelsedag!
sen var det egentligen meningen att jag skulle köpa en almanacka, den lär behövas nu när skolan börjat.
men den som jag ville ha var slut, så ska kolla på wåxnäs imorgon med mamma ist.
sen när jag kom hem gjorde jag mat och läste SOLO, en riktigt bra tidning! 

mamma ringde bingo rimér todäy också, men det är en hemlighet hon och jag har, så jag kommer inte avslöja om varför vi gjorde det förräns vi får reda på sanningen :)

nu ska jag sova, puss på er! 

mb 


one missed call

hejsi.
idag blev det stan med mamma, köpte ingenting. var inne och kollade på peak men fanns bara en tröja jag ville ha. men vi får se hur det blir med den saken, var lite osäker.
Sen kollade jag runt på massa kläder som jag skulle vilja ha när jag fyller år.
Bäst att inte köpa något nu. två veckor kvar.
sen fikade vi på wayne´s vid torget. det var mys.
när vi var klara inne i stan cyklade vi till casablanca och hyrde film, jag ville se "one missed call 2" eftersom jag redan sett ettan, men eftersom mamma inte sett ettan så fick vi ju hyra båda. såg att det fanns en trea också!
Sen gjorde jag maten, tacos det lättaste man kan göra.
Så såg vi filmen, "one missed call" och samtidigt typ i början av filmen kliver pappa in genom dörren, hem kommen ifrån stockholm :)
när vi hade sett första filmen, skulle vi börja på andra. men jag orkade inte se den, för då skulle jag inte våga mig i säng efter åt. eftersom vi tog den japanska verisionen.

Så nu ska jag alldeles strax gå och sova. haft en bra dag? puss

mb

Grattis pappa

GRATTIS PAPPA ! ;>

idag sitter du på en båt mot åland. jag älskar dig!



Bilden är från julafton :)

mb


mensvärk

hej bloggen.
började 8.10 idag, med matte. vi gjorde inte så mycket fick bara matte och no böcker. 
Sen skulle vi ha idrott men våran mentor sa att vi inte skulle ha någon men ändå ha lektion med läraren, så jag och farah trodde ju att den var inställd. Sen kom viktor och sa att vi skolka, så vi kollade i idrottsalen och där satt alla.
Bra start på första dagen.
sen gick jag hem vid halv 1, hade fått så onda mensverkar. När jag väl kom hem somnade jag efter ett tag, så det var bättre när jag vaknade..
Hatar mensvärk!
Sen idag skulle jag engentligen åkt med mira och fia till hammarö för att ha tjejkväll hos jennifer med massa andra, men det blev inte så.. jag hade för ont i magen, så jag orkade inte. Men jag vill med till dig så jävla mycket.
Jennifer vi får ta det tillsammans någon annan dag :)<3
Eftersom pappa fyller år idag så kom hans morbror hit, men han är ju inte hemma.. 
ikväll blir det mys med mamma, både pappa och bror är borta! (a)

ha en bra kväll. precis som jag ska ha nu, mys med mamma. men kvällen hade kunnat vara så mycket bättre om jag hade varit hos Jennifer just nu <3

mb

skolstart

idag var det ju skolstart, väldigt härligt med tanke på att få träffa alla igen. vissa hade förändrats och vissa såg ut som förut.. Kvällen började med att jag inte kunde somna, och sov itne så mycket under natten heller, sen gick jag upp 45 minuter för tidigt. det var skönt på ett sätt. sen började vi (gamla danica) klockan 9 i idrottssalen. där vi fick reda på vilka dom nya lärarna är. jag hoppas arbetet kommer gå bättre för mig i år, för vi fick dom bästa lärarna man kan tänka sig. vi slapp i alla fall foppa (yyyyy) sen skulle vi mötas i klassrumet där vi fick lite information, men inget schema, sen skulle vi till idrottsalen igen för att köra olika lekar. -.- sen blev det lunch, och mycket snack med alla. efter det blev det film i idrottsalen "sahara" inte den bästa. men den dög.
När jag kom hem tog jag det lungt en stund sen tog jag cykeln ner till stan och mötte mira, vi fikade och sen drog vi iväg och träffade jennifer och fia. hittade as mycket kläder jag ville ha. men födelsedag snart jue. (yyy)

ha en bra dag. puss

mb



min egotrippade klass

skolan om 40 minuter

skola nu då! kunde inte somna igår, och när jag väl somnade i typ 10 minuter vaknade jag för att det var för varmt, sen har jag inte sovit någonting på hela natten.. klockorna ringde klockan 7, gick upp direkt. var ju ändå vaken typ' gjorde mig iordning så att jag inte skulle behöva stressa sen. men det visade sig att jag gick upp 45 minuter för tidigt.
om 25 minuter cyklar jag till skolan, ska möta farah 10 i.

ha det bra alla, puss

mb

hårddisk pajj

sen så vill jag påminna er om att det kanske inte blir så många inlägg.. har ingen dator på den närmaste tiden. hårddisken pajja igår, så får sitta på mammas dator nu för tillfället då.
2-3 gången den pajjar. hur bär jag mig åt? ;s


animal hospital

tjabloggare. Idag var jag ju först till djurssjukhuset för att klippa klorna på våran hund.. det är alltid mamma som brukar klippa dom i vanliga fall.. men hon är rädd att hon ska klippa där pulpan börjar.. så hon vågar inte längre. och ingen annan i familjen vill klippa heller, så nu fick jag gå iväg med henne till djursjukhuset.. hon var livrädd i början men när allt var över sprang hon runt överallt? aja, sen på väg hem började det spöregna och cyklandes från ishallen kom viktor lennarsson. väl hemma kände jag mig blötare än en vattenpöl.. mina skor -.- bara dom är torra tills skolan börjar imorgon! Sen tog jag bussen till stan och mötte sofia. så drog vi vidare till bergvik och kikade runt. hittade en massa saker jag vill ha på min födelsedag (aa) sen käka vi på MAX,. mums. efter ett tag var vi tvugna att åka hem, för sofia skulle träna.. så jag gick till mamma, eftersom inte min buss skulle komma på ett tag. sen när hon stängde tog vi bussen hem tillsammans istället.. :))

nu ska jag alldeles strax göra mig iordning för skolan.. sen blire sova tidigt.

mb


taste?

hejallabloggläsare ;)) går dagen var ganska så mysig, det blev inte så som det var tänkt, men jag stannade iaf hemma och tog det lungt, orkar inte snacka detaljer nu. idag gick jag upp klockan nio, profsigt bra är jag. Sen tog jag det lungt och nu ska jag börja göra mig iordning, ska alldeles strax gå bort till djursjukhuset med min hund.. klockan två. sen där efter kanske det blir till å va med mira, inte säkert.. Annars så drar jag ner till stan och kikar runt.. måste verkligen!
Ha en bra dag bloggare och icke bloggare ;) PUSS

mb

envelope bag



hittade den här snygga kuvertväskan på accessorize.se så snygg att jag ens inte har råd.. måste spara pengarna nu.

IKEA- katalogen är här!

min bror kom nyss in med posten, äntligen får jag sätta mig ner i lugn och ro med en kopp te och kolla igenom IKEA katalogen!

mb


would be a summer holiday!

godmorgon alla bloggare., idag gick jag upp halv tio. har redan kommit igång med att ändra på tiderna,. om två dagar är det skola igen.. lite trist eftersom sommarlovet inte varit nått riktigt lov. vissa dagar har det varit varmt, och då menar jag verkligen varmt, andra dagar, (dom som vi har haft flest av) har bara varit regniga.. Annars så har väl sommarlovet varit helt okej.. men kort! På torsdag så börjar vi 9 och slutar 2, undra varför dagen ska vara så lång? Jag hoppas iaf på ett bättre schema än åttan, åttans schema var helt okej, bättre än alla andra år! Men iaf, det kan alltid vara kul att börja komma igång med skolan igen, att få träffa alla igen, men slippa plugget, vore ett sommarlov! (h) 

idag så blir det nog att vara med sofia.. inte helt säkert än, men vi får se! :D

mb



i miss you, we talked about everything before, and now are our jaws closed, please say something, so we may get contact again, i love you! 

to share a small bed, is not my thing.

jag och sofia delade på en 105 säng, fatta om det var trångt.. jag tog allt täcke och hon tog all plats. Men det gick bra ändå. mamma ringde och väckte oss halv 12. Så vi gick och käkade. Sen lite senare ringer pappa och säger att farmor är på väg hem, så vi börjar göra oss färdiga och städar/diskar. När vi var färdiga låste vi dörren och gick därifrån.. Ungefär halv vägs hem kom vi på att vi glömde ta ut soporna, men jag tror inte det lär göra så mycket. Sen när vi kom hem, hade vi ingenting att göra., Så vi spelade GH , haha., sen vid halv fyra tiden åkte sofia hem, och jag hungrar snart ihjäl. så det blir att kirra mat och gå ut med hundarna..

mb


cosy with the film

idag väckte mamma mig halv elva, så jag tog det lungt ett bra tag, sen vid två tiden åkte vi till segerstad för att kolla hus. älskade huset så fruktansvärt mycket, det låg ute på landet och var hur fint som helst, men problemet är att det är 2,5 mil härifrån. Så vi vet inte riktigt än..  Sen när jag kom hem ringde sofia, så jag mötte upp henne vid bussen, så packade vi med oss grejjer och gick ner till farmor, hon var ju inte hemma. så vi fick låna hennes lägenhet! så vi köpte godis och druvor och kollade film "The Holiday"  Sen somnade vi -.- 

mb


everything will be solved and a turn for the better, if you have money in your pocket or an Ace in your sleeve

hej bloggy, idag vaknade jag halv tio, bara sådär. Så jag gick upp och gjorde inte så mycket, var faktist inte ett dugg trött. Sen kom robin vid tio och hämtade pappa för att dom skulle iväg någonstans, en timme senare drog mamma till jobbet.
Sen vid 4-5 tiden ska vi hämta mamma för att åka till henstad och kolla på hus. Fanns ingen bild på det när vi kollade på nätet, så jag är verkligen väldigt nervös..! Men vi får se hur det blir. ha en bra dag (h)

mb


Looptroop Rockers - Naive



I usually do not listen to Looptroop rockers, but this song is actually disqualifying sound. What do you think?

elefantballe



en "elefantballe", men man kan lika gärna säga "kebabrulle"

mamma väckte mig och mira innan hon åkte till jobbet idag, men jag somnade om och gick upp en halv timme senare, mira steg inte upp ur sängen förräns ett. så vid två tiden blev det en mysig frukost. te och rostade mackor. mums. vid fyra tiden åkte mira hem för att hon skulle få besök från norge. Så en halv timme senare det att hon hade åkt hem cyklade jag ner till stan i sommar regnet. så fick jag gå till panduro för att köpa en sak till mammas jobb, sen efter det fick jag pengar för att köpa kladdkaka till oss, så jag gick ju till ena wayne´s coffeé men där var kladdkakorna slut, så jag gick till det andra stället, och där hade dom inge grädde, och grädde är ju verkligen ett måste till kladdkaka, så jag fick nog och gick till mitt i citty, och där var det ju världens kö, men där hade dom iaf allt, så när det väl var min tur så tog det verkligen tid innan allt var klart, sen fick jag två kladdkakor, och två kaffe, men inge grädde till, så jag fick ju gå tillbaka och hämta grädde, men då blev dom sura, men allt blev bra tillslut och jag gick därifrån med två kladdkakor med lite grädde till, gosh.
sen vid stängdags klockan sex fick jag räkna kassan. En realidad es un montón de diversión!
sen kom pappa och hämtade oss.
alldeles nyss beställde vi pizza, men jag tog en elefantballe istället, Dom bara det tar 45 minuter innan allt är klart, jag bara fuck. jag är ju hungrig nu!
ikväll blir det nog lugnt, skulle nog vart med mira och fia på nån fest, men jag har inte lust.

ha en bra kväll. ring om ni vill hitta på nått? (a)

mb

palladium apples



my homies, jennifer & mira

ungefär vid 2 tiden kom mira home to me. vi drog typ nästan direkt ner till stan och mötte jennifer, hade ingenting att göra så vi drog till wayne´s coffeé och myste lite, sen vid sex tiden tog jag och mira bussen hem till mig och käkade mat, sen vid tio tiden blev vi as hungriga igen, så vi skyndade oss till färjestadspizzerian, och köpte kebabtallrik, mums. men fick fel sås till en, så det var ju inte det bästa, sen blev vi sugna på äpplen så vi drog ut för att palla några, och det var så jävla gott, sen kom fia och mocko, vi snakcade lite, men jag och mira var tvugna att dra in tolv, och då blev det att se "sex and the city"

mysig kväll, kan jag lova! 

min & miras;
msn; [email protected]
bdb; mgmb
blogg; mgmb.blogg.se

mb

sweetie



mira gustavsson
måste bara få säga att denna bild är så underbart fin,

imorse så kom mamma och väckte mig innan hon åkte till jobbet, klockan var då halv 11, och så säger hon åt mig att inte somna om, men dum som jag är så gör jag det ändå, det är ganska skönt att hon har börjat väcka mig nu, för snart börjar skolan, och tills dess ska jag ha börjat ändra mina tider, annars så kommer jag inte orka någonting!

idag blir det att vara med sweetie, hon skulle ringa mig när hon hade kommit hem, :)

om ni vill något, så är det ju bara att ringa. puss

mb

childhood friend



michelle & sofia

varenda gång jag har varit med sofia, och lagt ut bilder på oss här på bloggen, så blir det alltid samma bild, det är bara för att jag älskar den här bilden så grymt mkt, för då hade jag ps, och kunde göra dom lite snyggare, men det har jag inte nu.. så jag lär ju få vänja mig att inte ha det tills den dagen jag åker hem till mina kusiner igen :)

idag, så drog jag hem till sofia vid tre tiden, fick skjuts av mamma, tack! var där hela dagen, skulle man kunna säga. för jag tog bussen hem vid 10 tiden, och eftersom jag inte orkar åka ner till stan för att byta buss, så tog jag trean och åkte till rud ist, och gick hem därifrån. när jag kom hem blev det te och dator. :)

kil



jag, lina och rebecka. malin take the picture

idag vaknade jag typ halv ett när lina kom in och väckte mig.. vi gjorde oss iordning och drog till malin. sen ner till kil för att malin skulle äta.. sen kom rebecka, så då drog vi hem till henne, satt där och pratade ganska så länge, efter ett tag drog malin till nån bosse, och när hon var färdig där drog vi för att möta henne, och drog hem till lina ist.. vid sju tiden kom mamma och hämtade mig!
och då var vi tvugna att dra till coop för att köpa mat, och då fick jag träffa älsklingslinnea igen. <3

myspys.

mb

kil

drog till kil vid tre tiden, dirr när jag kom dit drog vi till louise, där rebecka va. sen efter ett tag så cyklade jag och lina in till kil och mötte upp rebecka och louise vid tågstationen, sen vid halv sju tiden kommer malin, så går vi och tar en plats för att se på en värdelös parad. när den var slut fick jag träffa linnea <3 . sen drog vi till killingen för att käka.. gott vare. därefter drog vi upp till moon.. träffa linnea och andra. ungefär vid halv ett drog vi hem, satte oss och nörda tills klockan blev typ 2 eller 3.. för då skulle vi se paradise hotel. sen blev det sovaaaaaaaa.

tack för en bra dag.

mb


bye bloggers, ses på tisda kväll..



bjuder på ett års gamla bilder, jag & lina

tjenabloggen, har nyss vaknat , typ. hundarna har hållt mig vaken hela natten, tänk er två små i din säng och sen en jätte stor som bara står och gnäller..! det sköna med det hela är ju att jag snart ska till kil , och blir kvar där över natten. ska snart äta frukost och göra mig iordning, packa det sista och ringa lina..

ni får ha det så mysigt, puss

mb

KÄMPA FALK



godkväll, har inte vart så sugen på att blogga idag, har hänt en massa saker, så jag har inte vart på just det humöret.. har verkligen ingen lust att snacka om det, men jag säger bara "KÄMPA FALK" . idag har jag vart hemma med bror, -.- och tagit hand om hundarna eftersom vi har våran grannes hund här med :))

imorgon åker jag till kil vid två tiden, hem till lina och linnea, det ska bli riktigt mys eftersom jag ska sova kvar..

nu ska jag packa och göra iordning för imorgon :) hör gärna av er, puss

mb


bli medlem (a)



lina bad mig bli medlem på denna sida, bli det ni med, så hjälper ni mig (a)
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=37912

puss på er som blir medlemar, även killar

mb


buyorsell.blogg.se



hejsan, satt och kollade runt på olika bloggar nyss. Det jag vill visa er nu är en blogg som heter buyorsell.blogg.se där alla kan skicka in annonser på saker man vill sälja (helt gratis) och som sedan säljs i denna blogg. Kan alltid vara kul att kika in, och se om man kan hitta något fynd!

mb

the stars



hej bloggen, idag har det varit en slappis dag för min del, myst framför tv;n med film och god mat, har haft lite ont i huvudet sådär, men det går nog över så snart som möjligt, mamma och pappa har inte vart hemma på hela dagen, skönt det.. de ända problemet var att min bror vart hemma -.- lite tråkigt. men det är saker man får leva med, jag har nyss varit ute på en skön uppfriskande promenad med hundarna. ska snart hoppa in i duschen och värma mig, för jag fryser, som vanligt, (jag fryser även i gran canaria)

rensade min mobil på bilder idag, det behövdes verkligen från 1500 till 370st (y)

haft en bra kväll?

mb

080808, coolt





080808 '

det finns något jag vill berätta,
en hemlighet,
som alla redan vet,
jag är kär,
men inte i vem som helst,
utan en underbar,
kille,
med blont hår,
och härlig personlighet.

PUSS

mb


cherry coke




cherry coke låter ju inte speciellt gott, men vem vet..
skriv på; http://www.cherrycoke.se/index.php

idag var det meningen att jag skulle vara med robert, men det såg inte ut att bli så, så jag och farah skulle gå på bio, men hon hade inga pengar, inte jag heller, men jag fixar genom mamma, haha ;d så det blir nog en mysig hemma kväll för min del, om ni inte har nått för er så är det bara att ringa,

ha det bra bloggers ,

mb

love



bilden är från en fest på gruvlyckan.. mina älsklingar

när jag ringde fia imorse halv två, låg hon och sov, haha. så jag fick skjuts av mamma vid tre tiden, när jag kom dit satt hon och rökte vatten pipa, söt var den. sen fick vi skjuts in till stan av hennes mamma, för att fia skulle köpa skor, efter ett tag kom nejra med sin 6årige kusin och joinade oss, sen tog vi bussen till krp och kollade fotbollsmatch, krp-sommaro. sen vid nio kom mira, så drog vi hem till nån, men jag orkade inte vara kvar så mamma hämtade mig halv tio.

mb

you are my star



inhandlade denna väska i måndags

, har vart vaken hela natten kan man nästan säga, vi är ju hundvakt, så båda låg ju i min säng -.- ,  jag gick iaf upp när klockan va halv 12 och gjorde mig iordning, är fortfarande inte färdig än, ska snart äta frukost och sen ringa fia, ska nog dra hem till henne så ska vi nog hyra en mysig film och se fotboll lite, vi får se hur det blir.

ha en bra dag, hör av er PUSS

mb

den nakna sanningen



läste ut boken idag, det är verkligen värd att läsa.

idag var jag med farah gumman, jag cyklade ner till stan klockan tre och mötte henne, sen blev det att kika runt lite, jag köpte iaf ett jätte fint halsband, hittade massa saker jag ville ha men blev inte så mkt, sen vid halv 6 drog hon hem och jag gick till mamma, fick hjälpa till och räkna kassan ;) sen kom pappa så vi cyklade till hamnen och käka räkfrossa eller vad det heter vid ankdammen, det va mumsigt gott, sen åkte jag för att hyra film, och pappa och mamma drog en annan stans för att det hande hänt något jag inte vill prata om, sen vid elva kom bara pappa hem, så vi såg film, he´s the man, tror jag den henne, så jävla bra varen, sen kom mamma hem vid två, så vi pratade lite och vid tre gick jag och la mig :)

puss

mb


disgusting



tänk att kyssa en apa..

love u

var ju med älsklings mira igår, hennes mamma kom och hämtade mig så åkte vi ner till nöjesbutiken och hyrde film, sen fick vi ta bussen hem till mira, och precis när vi klev på så kommer fia och nejra, så vi gick ut igen, dom lånade en film av oss, så när vi kom hem, blev det skräck, men jag kan mer kalla det humor, har aldrig sätt nått dåligare.. när filmen var slut mötte vi upp fia och snackade lite, sen drog vi på andra filmen.. one missed call. så fruktansvärt läskig, men jävligt bra. efter den vågade vi knappt röra oss, så vi satte på en humor film ist, myspys.
sen var vi uppe verkligen hela natten, och klockan 7 drog vi in till stan, för att vi inte orkade vara kvar hos henne nå mer.. så käka vi frukost på mcdonalds. mums! sen drev vi runt, trötta och förfrusna som vi var klarade vi oss ganska bra, klockan 11 kom mamma till sitt jobb med min byxor, love. sen hitta vi på lite olika, och mira drog vid ett tror ja, och jag själv tog bussen hem kvart över två, la mig i sängen och somna dirr, pappa väckte mig klockan sex och det blev mat ;dd

mb


cold



jag älskar hennes väska.

hääy.
mamma har börjat väcka mig nu, för att jag sover alldeles för länge typ, jag har precis tagit ur mitt bröd ur ugnen, mums . så ska snart äta frukost. sen så får vi se vad som händer.. det beror ju på om mira och fia ska åka bort, annars så drar jag nog till dom, sen funderade jag på att åka ner till stan och äta lunch med mamma, men vi får se hur det blir.

ha en trevlig dag alla bloggare och icke bloggare :) PUSS

mb

<3



solen tittar fram :)


why me?



ibland önskade jag att jag inte fanns över huvud taget,

perfect



idag har jag inte orkat göra så mycket. dagen började ju med att jag aldrig fick sova i fred, sen satte jag mig vid datorn och kollade runt på allt.. efter ett tag vid sex, frågade pappa mig om jag hade lust att hänga med ner till stan och äta med han och mamma på ett hotell brevid åhlens, så det blev ju att göra sig iordning, i en slapp och skön stil. tog cykeln och cyklade ner till mamma.. som alldeles nyligen hade slutat jobba.. på vägen ner träffade jag på jacob (y)
mamma var färdig ungefär kvart över sex, så vi drog för att käka bakad potatis med skagen röra. mums! men jag vart besviken på maten.. ;/
proppmätta och fulla med mat cyklade vi hem igen, och då var klockan åtta.
sen ville farah ut och gå vid nio tiden , men jag hade itne tid, skulle möta mira och jennifer inne i stan klockan tio, så när klockan blev tjugo i cyklade jag ner till stan, parkerade den på det vanliga stället och gick för att möta mira, det var väldigt läge sedan vi sågs och hon hade faktist förändrats lite. vi gick mot herrhagen och mötte jennifer.. sen träffade vi på några killar i artonårsåldern, så vi hängde med dom till hamnen, dom bjöd oss på massa saker på vägen dit, men vi dissa dom och drog tillbaka till torget. efter en stund drog jennifer hem,
lite senare blev det slagsmål på stan, fatta inte direkt varför, men det kom tre poliser och slirade in, (y) vad jag såg så tog de en person..
sedan när klockan blev så mycket som halv ett tog mira bussen hem till skåre. och ja tog en tur med min härliga cykel hem.

nu tänkte jag sitta uppe ett litet tag till och dryga, för att sen gå och sova. hade så bra . PUSS

mb


like it



massa kärlek till håkan,

keep me safe while i sleep.


vaknade klockan ett över att jag gråter.. jag hade drömt en mardröm.
somande om efter någon minut.. och vaknade lite senare och tänkte efter. men allt var bra då.
det känndes som verklighet!

har inte några planer inför dagen direkt, ska nog slappa och ta det lungt, får se om det blir ut med tjejerna lite senare..

hör av er om ni vill något - 0768782505' yeah ! PUSS

mb

RSS 2.0