new year



Ändrade planer!
Det blir inte till att fira nyår med Lina och Rebecka, dom drog sig ur och stannar kvar i Kil. Jag blir så irriterad på folk som drar sig ur! Så det blir iaf att fira nyår med Anna, like old times. Men en sak är säkert, nyår 2008 ligger verkligen nere på backen, för inget kan slå nyår 2007! :)

Men vi får hoppas på ett bra nyår iaf. (y)
skriver mer senare, pusspuss
mb


Out from under



Hallå bloggen!

Idag ville jag verkligen inte gå upp ur sängen, men jag tvingade mig själv, och var ute på en morgon promenad med min hund, därefter tog jag bussen vid ett tiden ner till stan och mötte Mia, vi kikade runt i alla butiker som fanns, och som vanligt så fanns det inget på rean som jag ville ha. När klockan var fyra åkte Mia hem, och jag gick till mammas jobb, och stannade kvar där tills hon slutade, sen tog vi bussen hem och i samma stund som pappa också kom hem beställde vi pizza. Så nu sitter jag här och tar det lungt. :)

Imorgon blir det att fira nyår med Anna, Lina och Rebecka! Och det ska bli as kul.
Skriver mer imorgon, så vi ses då, pusspuss
mb


Reply straight from the heart,

Fredag och Lördag! :)

I fredags åkte jag ner till stan och mötte sofia, vi kikade runt i nästan alla butiker men vi gjorde det riktigt snabbt, för i vissa butiker var det så mycket folk. Jag bokade också tid på sminkning inne på Make Up Store, tänkte ta det dagen innan Nyår, men det var fullbokat ända fram tills den 7 Januari. Eftersom att det var så mycket folk på stan åkte vi till Bergvik, där det var nästan lika mycket folk, men vi tog det lungt och käkade lite senare. Sen när vi kom in till stan igen hade det lungnat ner sig, så vi kollade runt igen. Hittade en jätte söt klänning jag vill ha till Nyår, men jag tror inte det blir så. Sen åkte vi hem till mig och kollade på en film som jag fick i Julklapp - Barnehmmet heter den - Rekomenderas verkligen att se, för gud så vi skrek. Sen tog vi en långpromenad mot kim, men han var inte hemma, Så vi gick hem igen..

Igår kom min Morfar och hälsade på, där jag fick ytterliggare en till Julklapp. Vi träffas inte så ofta, eftersom han bor i Norge. Men det var allt trevligt. Dom åkte hem vid två och senare på kvällen åt vi god mat och kollade på Mission Imposible 2!

Idag kommer det verkligen inte hända någonting, har jätte ont i huvudet och mår inge bra.
Så vi får höras imorgon igen, pusspuss
mb


Mellandagsrea

Igår vid tre tiden kom min syster tillsammans med farmor hit för att äta middag. Det är inte ofta jag ser min syrra nu för tiden, eftersom hon bor i Norge nu. Men det var riktigt roligt att få träffa henne, fick också en till Julklapp. (Mascara och Eyeliner) Tack sis!

Nu sitter jag och väntar på att min buss ska komma, var meningen att jag skulle ta den som gick klockan ett nu, men Sofia ringde och sa att hon missade sin buss, så det blir att vänta in den andra. Vi ska ner till stan och kolla Rean, men jag vet inte om jag ska köpa något, ska för mesta dels bara byta lite Julklappar.

Vi ses lite senare. pusspuss
mb

Julafton


Dagen innan julafton, mer paket tillkom dagen efter

Har inte haft så mycket tid till bloggen de här veckorna, men nu sitter jag här och ska försöka berätta min Julafton lite kort. Det är ju inte jag så bra på, men vi får se hur det går!

Vi i familjen firade Julafton för oss själva det här året, och det var riktigt härligt. Men ibland kändes det lite tomt utan all släkt. Så det blev nästan som om att vi fick göra precis som vi vela. Öppnade lite Julklappar då och då, men mest efter Kalle Anka. Och jag vart hel nöjd med allt! Efter det käkade vi, skönt att få göra det vid fyratiden. I vanliga fall på Julafton så äter vi klockan ett. Sen var vi alla proppmätta, men ändå ville man äta mer. Så lite senare blev det film mys i soffan med ost och kex. Hur mycket bättre kan en Julafton bli? Jag var iaf nöjd med hela alltet, även om man inte orkade äta så mycket av det goda, (som man kommer få göra i någon vecka framöver nu) så fick man iaf umgås med familjen.

Nu hinner jag inte skriva så mycket mer, min syster och farmor ska snart komma, så jag måste börja göra mig iordning, pusspuss
mb


90210

Måste bara visa vilka sjukt snygga klackar Silver har på sig här! :)


femtonåringar

Grattis till Jacob och Mira, som fyller 15 år idag! :)


snart så..

Ja, äntligen har jag tid för att skriva lite. Jag har bara vart hemma och fixat inför Julen och det är riktigt skönt, för jag har också fått tagit det lungt. Men idag var vi (familjen) på Bergvik klockan ett, för att börja handla Julmaten. Efter det gick jag med min bror och köpte lite Julklappar till Mamma och Pappa. Lite senare blev det mat på MAX. Det var det verkligen värt, för jag var så himla hungrig. Vid sex tiden kom vi hem, och då började jag med att baka lite, American Coockies och Cornflakes Crisp (som jag ännnu inte smakat på). Mums! Mer bakning blir det imorgon, var meningen att jag skulle baka Rockyroad också, men det fattas Dumle och det var slut på fyra butiker. Så det blir inge till Jul iaf,.

Nu ska jag snart gå och sova, är jätte trött.
vi ses imorgon, pusspuss
mb

Julstädning

Ja, om två dagar är det Julafton, något som verkligen inte märks. Vi har iaf fått upp våran Julgran och börjat Julpyntat i huset, men det känns fortfarande som om att jätte mycket saker fattas. Men det kommer! :)

Idag har jag bara Julstädat, som man brukar säga. Men det blev iaf riktigt snyggt, har lite kvar, men det tar jag imorgon. Jag började redan igår med det, men sen orkade jag inte mer så det blev mys med familjen i soffan och kolla på "Heartbreakhotel" Den var faktist riktigt rolig, det märks att dom lever livet.

Efter Julafton är mitt "ta det lungt pass" slut, och det har faktist vart skönt att ta det lungt i några dagar, att inte behöva göra någonting. Så jag kommer vara rikitgt utvilad sen, förmodligen :)

Nu ska jag alldeles strax äta, sen blir det att bara ta det lungt, jag är helt slut.
pusspuss
mb


I am in love with someone who does not exist

Jag har nyligen kommit hem ifrån stan med mamma. Så nu ska jag alldeles strax käka. Mina piercingar har kommit idag också, jätte snygga var dom, men jag ska inte använda dom än. :)

Läste ut Linas kvällsbok 1 & 2 idag, för andra gången. Och jag kan ju bara säga att boken är verkligen värd att läsa, man känner sig som en del utav den, eftersom man känner igen sig så mycket i den. Men jag tycker att tvåan är bäst, specielt när hon flyttar till Bramhed och träffar Kevin, åh guuud. Tänkt om det bara fanns någon som Kevin, med andra ord, I am in love with someone who does not exist. Hoppas det kommer en fortsättning på boken, eftersom den slutar som den gör..

vi ses senare, pusspuss
mb


För er som vet att det finns en trea eller att det kommer komma ut en trea, Skriv!

fredagsmys

Det var meningen att mamma och pappa skulle köpa julklappar idag, men vi fick besök hela tiden så dom han inte med det, så ist åkte vi ner för att handla lite julklappar åt min bror. Sen köpte vi mat och hyrde filmer. Så blev det fredagsmys. För en halvtimme sen tog den andra filmen slut och jag ska nu gå och lägga mig. Men jag kan säga att det var en riktigt mysig kväll och filmerna var ruskigt bra.

nu ska jag gå och sova :)
vi ses imorgon, pusspuss
mb

               

thriller från 2007                 thirller (mer skräck) från 2008

Jullov

tänkte bara berätta lite kort vad jag gjorde igår. Vi hade Julpyssel i skolan, och det var tråkigare än vad det brukar vara. Men annars helt okej. Efter det fick jag skjuts ner till stan för att möta Sofia, jätte länge sen jag såg henne, men vi hade det trevligt. Köpte ett halsband på 75% rea. Perfekt! Vid sju tiden åkte sofia hem, men jag fick skjuts av mamma, hon hade köpt julklappar ;)

Idag började jag klockan 10, vi fick se juluppvisningsgrejjs. Efter det käkade vi och spelade spel om tomtegodis. Lite senare fick vi våra betyg, som jag verkligen inte är nöjd med. Halv tolv slutade vi och fick gå hem. Jag ska bara vara hemma idag, är jätte trött och mår inge bra. Men ikväll blir det mys i soffan! :D

skriver väl nått mer senare, pusspuss
mb



Julavslutningen 07,
det är vad ni får se nu, har inte lagt in årets!

New things happen every day

Idag började vi skolan med en film, inte filmerna jag hade tagit med (för att vhs;en var upptagen) så det blev att fortsätta kolla på Madagaskar, ettan alltså. och det var första gången jag kollade på den, ruskigt bra är den iaf. Man fick ha med godis och dricka, men det var inte så många som hade det. Men det var iaf en mysig stämning. Sen kollade vi på när killarna i klassen spelade, det gick bra för dom i början men lite senare mot slutet blev det straffar, så vi förlorade på det. Så ingen final för oss i år. Efter att ha kollat på dom i några timmar gick jag upp till slöjden för att göra klart min tunika, och jag han på 30 minuter. Blev lite ledsen eftersom jag har sänkt mig från VG till G i slöjd, men så är det när man får nya lärare och inte klarar av dom. Så om jag ville skulle jag få komma upp till våren för att göra klart min mössa jag började med i augusti. Då får jag tillbaka mitt VG. Lika så är det i hk;n, jag klarade inte provet vi hade så om jag vill kan jag komma till våren igen och få VG. Känns bra. Men jag tror inte det ska behövas med tanke på att jag redan har poäng för att komma in på det gymnasiet jag vill! :) Men iaf. klockan tolv kom mamma och hämtade mig, orkade inte vara kvar, så vi åkte till Bergvik, fikade och köpte litte saker. Jag köpte däremot två Kent skivor, så nu har jag 6 st. (fyra fattas) Sen efter det åkte vi till MAX och käkade.

Haha det blev ganska så mycket text, men har det hänt mycket så har det. Ni klarar att läsa det ändå! :)
nu ska jag ner och se tv, imorgon börjar jag 11. wiiiiiiiie! pusspuss
mb






rubrikerna är slut..

Godmorgon! Nu sitter jag här och äter risifrutti, och är helt klar för skolan. Det var ett tag sen jag gick upp så tidigt, men nu var jag tvungen för annars hade jag försovit mig och då hade dom i skolan blivit sura, för att det är jag som ska ha med mig filmer tills idag. :)

vi ses senare. pusspuss
mb

åtta

Hej, jag har alldeles nyss kommit hem ifrån skolan. Dagen i sig var faktist ganska så bra, är snart färdig med mitt klädesplagg på syslöjden, har ju ingen slöjd imorgon så jag och farah tog två timmars tid i slöjdsalen idag. Känns bra, jag trodde faktist att den skulle bli fulare. :) Men den verkar bli bra.

Imorgon har vi en liten filmtimme, med godis och dricka. Sen blir det innebandyturnering, men inte för oss tjejer (vi fick inte ihop något lag) så det blir för killarna, så vi tjejer får vanliga lektioner, men jag tänkte dra till slöjden och göra klart mitt klädesplagg, för att sen kika lite på killarna. Efter det åker jag med mamma till Bergvik! :)

Resten av den här veckan kommer att gå som ett litet kick.
skriver mer sen. pusspuss
mb

just you

hallå där! idag var skolan som vanligt men lite mer oseriös, med tanke på att våra betyg är satta. Efter skolan drog jag ner till stan med Mia, vi började med att fika sen kikade vi runt på olika butiker och jag köpte en "tunika" till Julafton. Jag hittade också jätte mycket snygga skor jag vill ha. (mest pumps) Men jag får vänta tills efter jul.

Har nästan alldeles nyss kikat klart på 90210, och snart är det Prison Break.
funderade på att käka pannkakor till det, haha är jätte sugen! :)

vi ses imorgon, pusspuss
mb


I remember the day

Stannade hemma från första lektionen idag, hade ont överallt. Men nu har det gått över och jag ska gå om 25 minuter.

vi ses senare,
pusspuss
mb


cold

Dagen idag har varit lugn, jag har bara vart hemma och slappat..
Skulle med pappa till bergvik en stund också men så blev det inte! :)

imorgon blir det stan med mia efter skolan, mysmys
nu ska jag sova.
pusspuss
mb


dulce

oj oj oj, vad det går undan. Jag har inte skrivit på tre dagar, och det kan också innebära att jag inte haft tid + att jag har varit sjuk. Men nu ska jag berätta lite om vad som har hänt under fredag och idag.. :)

Igår åkte jag till skolan även om jag inte är riktigt frisk än, det började med ett Lucia tåg, lite senare vid halv elva tiden kom pappa och hämtade mig, orkade inte vara kvar i skolan. Mådde bara dåligare. Så när jag kom hem tog jag det lungt en stund, sen vid fem tiden åkte jag och pappa för att växla pengar och senare för att hämta mamma. På kvällen blev det mys framför Idol. Och jag kan ju säga att rätt person vann! Kevin Borg.

Idag var det meningen att jag skulle ner till stan för att kolla lite saker jag funderar på att köpa, men det blev inte så för jag orkade inte. Lite senare vid halv ett tiden kommer pappa ner springande och säger att han måste hjälpa mamma på jobbet för att hon inte mår så bra. Så ungefär 10 minuter senare ringer han och säger att hon fick ta ambulansen till sjukhuset. Så pappa kom och hämtade mig klockan ett, sen vid fem tiden var allt klart och vi fick åka hem. Men det var inte dirket något allvarligt. :)

nu sitter jag och kollar på 90210, (missade avsnittet, så det blev repriset) och senare på dagen, blir det bara lungt :)
pusspuss
mb

lost



Igår sov jag för mesta dels hela dagen. Men vid fem tiden åkte jag med mamma till Ikea och handlade lite, och efter det drog vi till Sub Way och köpte med mat hem. Senare på kvällen fick jag värsta städ utbrottet! haha så nu är det Snyggt i mitt rum igen. :)

idag har jag inte gjort ett skit typ, sovit och tagit det lungt, jag börjar iaf må lite bättre. Men tror inte jag orkar gå till skolan imorgon ändå.

pusspuss
mb


sjuk

Igår vid två tiden åkte jag ner till stan och mötte anna och anton, men anton drog efter någon minut. Sen kikade vi runt lite och hade allmänt trevligt. Efter ett tag drog vi hem och senare mot kvällen mådde jag inte så bra som jag trodde attt jag skulle göra för nån dag sen, (med tanke på att det började i fredags) så det blev att vara hemma ifrån skolan. Sjuk!

Idag har jag för mesta dels bara sovit, fast vid sju tiden åkte jag med min bror och mamma till frisören för att min bror skulle klippa sig, så jag tänkte kolla kattaloger eftersom jag skulle klippa mig imorgon, men hon han klippa mig idag också. Perfekt! Men det är lite ovant för det blev så kort :( men snyggt även om jag bara klippte bort det slitna.

imorgon blir det hemma för min del igen. Skööööööönt. Slipper skolan orkar inte dra dit.
nu ska jag se lite tv hade jag tänkt orkar inte sitta här,
pusspuss
mb

vi hade iaf tur med vädret, igen!

Hejhej, igår vid åtta tiden åkte jag med familjen ner till stan för att först käka på mcdonalds, och jag provade en ny börgare "Big Tasty" den var as god, men jag trodde faktist att den skulle vara mindre, haha men det gjorde inte så mycket med tanke på att jag inte hade ätit på hela dagen, så var jag ju rätt så hungrig. Sen handlade vi godis och det man behöver på en bio. Filmen var rätt så dryg i början, men sen var den faktist ganska så bra. Rolig om inte annat.. när jag kom hem kollade jag på Britney Spears, (vi hade spelat in). Så det blev inte läggdags förrens vid två för min del : )

nu var det meningen att jag skulle ner till stan med anna, men jag fick alldeles nyss reda på att hon är hos Anton. Så vi kanske ska ses senare!
pusspuss
mb


halsont

De här timmarna som jag har varit vaken har vart enormt dryga, det började igår med att jag fick ont i halsen och värre var det idag, det gör as ont att svälja. Men det blir förmodligen bättre med halstabletter. Nu hinner jag inte skriva så mycket mer, ska ut med hunden. Annars ikväll så ska jag på bio. "Vi hade iaf tur med vädret, igen!"

skriver väl lite senare :)
pusspuss
mb


godmorgon

Godmorgon! den här veckan har vart extremt jobbig, jag har inte gjort någonting, förutom att plugga då. Vi har haft två scenarion som ska lämnas in idag, till so;n. Och det har inte varit det lättaste att göra. Men jag klarade av det och känner mig nöjd. Just nu sitter jag hemma, mår inte så bra, så jag tog en tablett för att kunna bli bättre tills nästa lektion. Om det inte hade vart pannkakor i skolan idag, så hade jag stannat hemma. haha :)

nu ska jag plugga, eftersom jag missar första lektionen så kan jag ju lika gärna göra det hemma ist :)
pusspuss
mb


yeah

Tänkte bara säga att jag tar en liten paus i från bloggandet nu, har så mycket att plugga så hinner inte med att blogga. Men jag kan lova att jag bloggar om det händer något kul! ;)

Ses om ett tag (förmodar att det blir senast på fredag)
godnatt
mb


Skyltsöndag

SkyltSöndag!
Och så var det ju gårdagen, söndag! Jag åkte med mamma ner till butiken halv tolv, för att sedan gå till torget och möta tjejerna 12, men alla för försenade så dom kom inte förrens 20 över 12, men när "alla" väl hade kommit så gick vi runt och kollade på stan, det var mysigt. Men det hade faktist kunnat varit lite bättre stämning. Sen fikade vi på Waynes Coffeé, samtidigt kom Anna och Anton. Någon timma senare drog typ alla, och lite senare drog vi andra, men jag gick till mamma och väntade på att hon skulle stänga ist! :)

Lite bilder:











mb

Grattis Jesper!



Bilden är två år gammal, men ändå! Grattis Jesper.

Hej äntligen, har haft fullt upp under helgen så har inte kunnat skriva någon ting, Men jag börjar med Lördagen! Vid fyra tiden åkte jag med familj till min kusin som fyller 20 år. Vi fick mat och fikade, det var jätte mysigt. Sen efter det så åkte vi till butiken där mamma jobbar vid sex tiden typ, där vi hjälpte henne att  julpynta och lite andra saker innan morgon dagen. Och precis när vi skulle åka hem kom Anna och Anton förbi, men vi snackade bara lite. :)

mb

RSS 2.0